Nápověda pro účet Outlook.com

Outlook.com

Zavřený účet

Zavření účtu

Když zavřete svůj účet Microsoft (e-mailovou adresu a heslo, které používáte pro Outlook.com), odstraní se z našich serverů vaše e-maily a kontakty a už je nepůjde obnovit. E-mailová adresa se uvolní po 60 dnech od zavření účtu a pak ji bude moct použít někdo jiný. Pokud svůj účet Microsoft používáte v jiných službách Microsoftu, nebudete k nim už mít přístup. Další informace najdete tady: Jak zavřít účet Microsoft.

Pokud máte účet zavřený kvůli neaktivitě

Aby váš účet Outlook.com zůstal aktivní, musíte se k němu aspoň jednou za 365 dní přihlásit. Po 365 dnech neaktivity se vaše e-maily odstraní a nepůjdou obnovit. Po 5 letech neaktivity se váš účet Microsoft odstraní a nepůjde obnovit.

Pokud máte účet zavřený kvůli podezřelé aktivitě

Outlook.com používá technologie na ochranu před spamem, pomocí nichž se snaží odhalit podezřelé účty. Pokud se váš e-mailový účet Outlook.com používá k odesílání e-mailů, které aktivují spamové filtry, nebo k odesílání velkého množství nedoručitelných e-mailů, může být uzavřen.

Pokud se zobrazí chybová zpráva, že váš účet je dočasně zablokovaný, přečtěte si článek Dočasně blokovaný účet.

Potřebujete další pomoc?

Získejte nápovědu k aplikaci Outlook pro plochu.

Máte nápady pro Outlook.com? Rádi bychom je poznali.