Amuletten Deling: Ofte stillede spørgsmål

Her er svar på nogle almindelige spørgsmål om amuletten Deling.

Vis alle

Hvad er amuletten Deling?

Med amuletten Deling kan du nemt dele links, billeder og oplysninger uden at gå ud af den app, du er inde i. Du kan dele med en eller to personer på samme tid eller opdatere hele dit sociale netværk.

Hvordan åbner jeg amuletten Deling?

Stryg ind fra højre kant af skærmbilledet, og tryk derefter på Del.
Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmbilledet, flytte musemarkøren ned og derefter klikke på Del.

Hvordan bruger jeg amuletten Deling til at dele noget med?

  1. Åbn en app eller en mappe, find et billede, et link eller en fil, du vil dele, og stryg nedad eller højreklik på elementet for at vælge det.

    Bemærk!

    • De filer og oplysninger, der kan deles, vil muligvis afvige, afhængigt af den app, du deler fra.

  2. Stryg ind fra højre kant af skærmbilledet, og tryk derefter på Del.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmbilledet, flytte musemarkøren ned og derefter klikke på Del.

  3. Tryk eller klik på den app, du vil dele med, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Kan jeg fjerne apps fra amuletten Deling?

Ja. Amuletten Deling indeholder automatisk en liste med alle de apps på din pc, der kan bruges til deling. Men hvis der er bestemte apps, du ikke vil have vist, kan du fjerne dem fra listen uden at fjerne dem fra din pc.

Fjerne en app fra listen med apps

  1. Stryg ind fra højre kant af skærmbilledet, tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Skift pc-indstillinger.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmbilledet, klikke på Indstillinger og derefter klikke på Skift pc-indstillinger.
    Tryk eller klik derefter på Del.

  2. Find den app, du ikke vil have vist, under Brug disse apps til deling, og indstil skyderen til Fra for at fjerne den.

Findes der indstillinger for amuletten Deling, jeg kan ændre?

Ja, du kan skjule og rydde listen over de apps, personer og enheder, du oftest deler med, og du kan beslutte, om du vil have de apps, du bruger oftest, vist øverst på listen.

Stoppe visning af de apps, du bruger oftest, øverst på listen med apps

De apps, du bruger oftest til at dele med, vises automatisk øverst på listen med apps i amuletten Deling. Du kan dog slå denne indstilling fra, hvis du vil, og alle dine apps vil så blive vist i alfabetisk orden.

  1. Stryg ind fra højre kant af skærmbilledet, tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Skift pc-indstillinger.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmbilledet, klikke på Indstillinger og derefter klikke på Skift pc-indstillinger.
    Tryk eller klik derefter på Del.

  2. Tryk eller klik på skyderen Vis de apps, jeg oftest bruger, øverst på app-listen for at slå den fra.

Skjule listen med apps, personer og enheder, du oftest deler med

De apps, personer og enheder, du oftest deler med, vises som standard sammen, så du hurtigt kan gå til dem. Du kan også skjule listen, rydde den eller ændre antallet af elementer på listen.

  1. Stryg ind fra højre kant af skærmbilledet, tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Skift pc-indstillinger.
    Hvis du bruger en mus, skal du pege på øverste højre hjørne af skærmbilledet, klikke på Indstillinger og derefter klikke på Skift pc-indstillinger.
    Tryk eller klik derefter på Del.

  2. Gør et af følgende:

    • Tryk eller klik på skyderen Vis en liste over, hvordan jeg oftest deler for at slå den fra.

    • Hvis du vil rydde denne liste i stedet for at skjule den, skal du trykke eller klikke på knappen Ryd liste. Du kan også ændre antallet af elementer, der vises på listen.