Synkroniser indstillinger mellem pc'er med OneDrive

En af fordelene ved at logge på din pc med en Microsoft-konto er, at du kan synkronisere oplysninger med alle andre pc'er, du bruger, som også kører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1. Når du logger på med en Microsoft-konto, opretter din pc forbindelse til Microsoft-servere online eller "i skyen". Det betyder, at dine personlige indstillinger og præferencer gemmes i OneDrive og synkroniseres med en hvilken som helst pc, du logger på. Det kan f.eks. være:

  • Layoutet på din startskærm, dine valgte farver, temaer, sprogindstillinger, browserdata og favoritter og indstillinger for appen Windows Store synkroniseres mellem pc'er.

  • Du kan få adgang til og dele dine billeder, dokumenter og andre filer fra steder som OneDrive, Facebook, Flickr og andre tjenester på alle dine pc'er uden at logge på dem hver især.

Vælg, hvilke indstillinger der skal synkroniseres

Hvis du vil holde nogle af dine personlige indstillinger mere privat, kan du slå synkroniseringen af specifikke indstillinger fra eller slå synkronisering helt fra.

Hvis du har problemer med at synkronisere dine indstillinger, kan du prøve at køre fejlfindingsværktøjet Microsoft-konti. Et automatisk fejlfindingsværktøj er et værktøj, der kan finde og automatisk rette bestemte synkroniseringsproblemer. Du kan få hjælp til synkroniseringsindstillinger ved at kontakte kundesupport.

Bemærk!

  • Fejlfindingsværktøjet til Microsoft-konti fungerer på alle sprog, men det findes kun på engelsk.

Vis alle

Sådan vælger du de indstillinger, der skal synkroniseres

  1. Stryg ind fra højre side af skærmen, tryk på Indstil, og tryk derefter på Skift pc-indstillinger
    (Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren op, klikke på Indstil og derefter klikke på Skift pc-indstillinger).

  2. Tryk eller klik på OneDrive, og tryk eller klik derefter på Synkroniseringsindstillinger.

  3. Slå de indstillinger, du ikke længere vil synkronisere, fra under de enkelte kategorier for indstillinger.

Sådan stopper du synkronisering af alle indstillinger

  1. Stryg ind fra højre side af skærmen, tryk på Indstil, og tryk derefter på Skift pc-indstillinger
    (Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen, flytte musemarkøren op, klikke på Indstil og derefter klikke på Skift pc-indstillinger).

  2. Tryk eller klik på OneDrive, og tryk eller klik derefter på Synkroniseringsindstillinger.

  3. Slå Synkroniser dine indstillinger på denne pc fra under overskriften Synkroniser indstillinger med OneDrive.

Bemærk!

  • Når du slår synkronisering fra mellem pc'er, der kører Windows 8.1 og Windows RT 8.1, vil nogle af dine system- og appindstillinger fortsat være gemt i skyen. Hvis du vil fjerne dem, skal du gøre det separat. Få mere at vide om, hvordan du gør, ved at gå til Slet dine personlige indstillinger fra skyen og logge på din konto.