Hvordan lukker jeg min Microsoft-konto?

Når du lukker din Microsoft-konto, kan du ikke længere bruge kontoen, når du logger på Microsoft-produkter og -tjenester. Det kan derfor have betydning for flere af de apps og tjenester, du bruger, hvis du lukker din konto. Vi lukker derfor ikke din konto med det samme, hvis du vælger at lukke din konto. Vi markerer i stedet din konto til lukning og giver dig en periode på 60 dage, hvor du har mulighed for at ændre mening.

Før du angiver, at din konto skal lukkes, skal du sørge for at få styr på alle de løse ender. Annuller abonnementer, og tjek, at du har gemt alt, hvad du skal bruge fra din konto. Når du konto er blevet lukket, kan intet gendannes. Det er derfor vigtigt, at du husker at tage alting med dig! Du kan finde flere oplysninger om dette under Lukke en Microsoft-konto.

Når du er sikker på, at du er klar, skal du følge denne vejledning.

Sådan lukker du kontoen

  1. Gå til den webside, der viser oversigten over din Microsoft-konto, og log derefter på med din Microsoft-konto.

  2. Tryk eller klik på Sikkerhed og adgangskode. Hvis du bliver bedt om at bekræfte din konto, skal du følge vejledningen.

  3. Tryk eller klik på Luk min konto under Luk kontoen.

  4. Bekræft, at den Microsoft-konto, der vises, er den rigtige, og klik derefter på Næste.

  5. Vælg en årsag til, at du vil lukke din konto, på rullelisten Vælg en årsag.

  6. Tryk eller klik på Markér en konto til lukning.

Gå til konto


Andre ressourcer

Har du brug for mere hjælp?
Send mail til Microsoft-support
Chat med Microsoft-support

Har du nogen forslag?
Kom med feedback