Hvad sker der, hvis enheden synkroniseres med et andet bibliotek i Windows?

Hvis du slutter en enhed til computeren, der allerede er synkroniseret med et andet bibliotek i Windows Media Player, kan du vælge at synkronisere med det aktuelle bibliotek midlertidigt, eller du kan vælge at skifte enheden, så den synkroniseres med det aktuelle bibliotek permanent. Hvis du vælger kun at udføre en midlertidig synkronisering, er visse funktioner i afspilleren ikke tilgængelige. Eventuelle ændringer af medieoplysningerne på enheden kopieres f.eks. ikke til filen i biblioteket. Derudover kan det bibliotek, der har det permanente synkroniseringsforhold til enheden, ikke fjerne filer, der er tilføjet i den aktuelle session, og du skal fjerne filerne manuelt.

Hvis du beslutter dig for at synkronisere med det aktuelle bibliotek permanent, forbliver filer, der findes på enheden, på enheden, indtil du fjerner dem manuelt. Benyt følgende fremgangsmåde for at fjerne filer manuelt:

  1. Start afspilleren, og slut derefter enheden til computeren.

  2. Klik evt. på fanen Synkroniser, og klik derefter på enheden i navigationsruden.

  3. Højreklik på den fil, du vil fjerne fra enheden, og klik derefter på Slet.