Slette et gendannelsespunkt


Du kan ikke slette et enkelt gendannelsespunkt, men du kan enten slette alle gendannelsespunkter eller alle gendannelsespunkter undtagen det seneste. Hvis du sletter gendannelsespunkter, frigives der midlertidigt diskplads. Når der oprettes nye gendannelsespunkter, bruges diskpladsen igen. Du kan få oplysninger om at justere diskpladsen, der bruges til gendannelsespunkter, i Hvor meget plads på harddisken kræver Systemgendannelse?

Når du sletter gendannelsespunkter, slettes tidligere versioner af filer også. Du kan finde flere oplysninger om tidligere versioner i Tidligere versioner af filer: ofte stillede spørgsmål.

Vis alle

Sådan slettes alle gendannelsespunkter

  1. Åbn System ved at klikke på knappen StartBillede af knappen Start, højreklikke på Computer og derefter klikke på Egenskaber.

  2. Klik på Systembeskyttelse i venstre rude. Administratortilladelse er nødvendig Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller bekræfte.

  3. Klik på Konfigurer under Indstillinger for beskyttelse.

  4. Klik på Slet under Forbrug af diskplads.

  5. Klik på Fortsæt, og klik derefter på OK.

Sådan slettes alt bortset fra det nyeste gendannelsespunkt

  1. Åbn Diskoprydning ved at klikke på knappen StartBillede af knappen Start. Skriv Diskoprydning i søgefeltet, og klik derefter på Diskoprydning på resultatlisten.

  2. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på det drev, du vil rydde op, og derefter klikke på OK.

  3. Klik på Ryd op i systemfilerne i dialogboksen Diskoprydning for (drevbogstav). Administratortilladelse er nødvendig Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller bekræfte.

  4. Hvis du bliver bedt om det, skal du klikke på det drev, du vil rydde op, og derefter klikke på OK.

  5. Klik på fanen Flere indstillinger, og klik på Ryd op under Systemgendannelse og øjebliksbilleder.

  6. Klik på Slet i dialogboksen Diskoprydning.

  7. Klik på Slet filer, og klik derefter på OK.



Har du brug for mere hjælp?