Når du logger af Windows, lukkes alle de programmer, du har brugt, men computeren bliver ikke slukket.

  • Klik på knappen StartBillede af knappen Start, peg på pilen ud for knappen Luk computerenBillede af knappen Luk computeren og klik derefter på Log af.

Bemærkninger

  • Når du har logget af, kan en anden bruger logge på uden at skulle genstarte computeren. Desuden behøver du ikke bekymre dig om at miste oplysninger, hvis en anden bruger slukker for computeren.

  • Når du er færdig med at bruge Windows, er det ikke nødvendigt at logge af. Du kan vælge at låse computeren eller tillade andre personer at logge på computeren ved hjælp af Hurtigt brugerskift. Hvis du låser computeren, er det kun dig eller en administrator, der kan låse den op igen.



Har du brug for mere hjælp?