Hjælp til Outlook.com-konto

Outlook.com

Lukket konto

Lukning af din konto

Når du lukker din Microsoft-konto (mailadressen og adgangskoden, som du bruger til Outlook.com), slettes mails og kontakter fra vores servere og kan ikke gendannes. Mailadressen frigives 60 dage efter, at du har lukket kontoen, hvorefter den kan bruges af andre. Hvis du bruger din Microsoft-konto sammen med andre Microsoft-tjenester, vil du ikke længere kunne få adgang til dem. Få flere oplysninger her: Sådan lukker du en Microsoft-konto.

Hvis din konto blev lukket pga. mangel på aktivitet

For at holde din Outlook.com-konto aktiv skal du logge på kontoen mindst én gang for hver 365 dage. Efter 365 dage med inaktivitet slettes dine mails og kan ikke gendannes. Efter 5 år med inaktivitet slettes din Microsoft-konto og kan ikke gendannes.

Hvis din konto blev lukket pga. tvivlsom kontoaktivitet

Outlook.com benytter antispamteknologier til at identificere mistænkelige konti. Hvis din konto bruges til at sende mails, der udløser spamfiltre, eller til at sende et stort antal mails, der ikke kan leveres, vil din Outlook.com-konto muligvis blive lukket.

Hvis der vises en fejlmeddelelse om, at din konto er blevet blokeret midlertidigt, kan du finde flere oplysninger under Midlertidig blokeret konto

Har du brug for mere hjælp?

Få hjælp til skrivebordsappen Outlook.

Har du ideer til Outlook.com? Vi vil gerne høre dem.