Forlade en hjemmegruppe

Hvis du beslutter, at du ikke længere ønsker at deltage i en hjemmegruppe, kan du forlade den ved at fjerne computeren fra den. Når du forlader en hjemmegruppe, vil du ikke længere være i stand til at få adgang til filer og printere, som andre personer har delt med hjemmegruppen. Hvis alle forlader en hjemmegruppe, eksisterer den ikke længere.

Se denne video for at få at vide, hvordan du forlader en hjemmegruppe (0:51)

Sådan forlader du en hjemmegruppe

  1. Åbn Hjemmegruppe ved at klikke på knappen StartBillede af knappen Start, klikke på Kontrolpanel, skrive hjemmegruppe i søgefeltet og derefter klikke på Hjemmegruppe.

  2. Klik på Forlad hjemmegruppen.

  3. Klik på Forlad hjemmegruppen, og klik derefter på Udfør.

    Billede af dialogboksen Forlad hjemmegruppen
    Dialogboksen Forlad hjemmegruppen

Bemærk!

  • Når du forlader en hjemmegruppe, vil alle brugerkonti på computeren også forlade hjemmegruppen.