Jos laite synkronoidaan manuaalisesti, luo luettelo tiedostoista jasoittoluetteloista, jotka haluat synkronoida aina, kun laitteessa oleviin tiedostoihin on tehty muutoksia. Tällöin tiedostot on myös poistettava laitteesta manuaalisesti. Voit myös sekoittaa kappaleita laitteessa. Tästä on hyötyä, jos haluat Windows Media Playerin valitsevan satunnaisia kappaleita Media Playerin kirjastosta synkronoitavaksi laitteeseen.

Näytä kaikki

Kohteiden lisääminen laitteeseen ja poistaminen siitä

  1. Käynnistä Media Player, kytke laite tietokoneeseen ja valitse Synkronointi-välilehti.

  2. Jos useita laitteita on kytkettynä, valitse laite siirtymäruudusta.

  3. Lisää tiedostot, albumit ja/tai soittoluettelot synkronoitavien kohteiden luetteloon vetämällä ne luetteloruutuun.

    Voit valita useita peräkkäisiä kohteita pitämällä VAIHTONÄPPÄINTÄ alhaalla kohteita valitessasi. Voit valita useita kohteita, jotka eivät ole peräkkäin, pitämällä CTRL-näppäintä alhaalla kohteita valitessasi.

  4. Voit poistaa kohteita napsauttamalla niitä luetteloruudussa ja valitsemalla Poista luettelosta.

  5. Varmista, että luetteloruudun synkronoitavien kohteiden luettelossa on synkronoitavat kohteet ja että ne kaikki mahtuvat laitteeseen.

  6. Valitse Aloita synkronointi.

Musiikin sekoittaminen laitteessa

  1. Käynnistä Media Player, kytke laite tietokoneeseen ja valitse Synkronointi-välilehti.

  2. Napsauta Synkronointi-välilehden alapuolella olevaa nuolta, valitse laite ja valitse Sekoita.

    TAI

    Lisää satunnaisia kappaleita kirjastosta luetteloruutuun napsauttamalla luetteloruudun Musiikin sekoittaminen -linkkiä. Lisää tai poista haluamasi kappaleet ja valitsetSekoita nyt.

Laitteen alustaminen

  1. Käynnistä Media Player ja kytke laite tietokoneeseen.

  2. Voit alustaa laitteen tai laitteeseen asetetun tietovälineen napsauttamalla Synkronointi-välilehden alapuolella olevaa nuolta, osoittamalla laitetta ja valitsemalla Alusta. Huomaa, ettei kaikkia laitteita välttämättä voi alustaa Media Playerin avulla. Lisätietoja on laitteen ohjeissa.

    Varoitus

    • Alustaminen poistaa kaikki tiedot laitteesta.