Microsoft-tilin sulkeminen

Kun tilisi on suljettu, et voi enää kirjautua tililläsi aiemmin käyttämiisi Microsoft-palveluihin ja -tuotteisiin. Varmista siis ennen tilisi sulkemista, että olet hoitanut kaiken tarvittavan, kuten peruuttanut tilaukset ja tallentanut kaikki tärkeät tiedot – kuten OneDrive-tiedostosi, Xbox-sisältösi ja Outlook.comin sähköpostiviestit. Lue lisätietoja asioista, jotka olisi hyvä tarkistaa, ohjeaiheesta Microsoft-tilin sulkeminen.

Kun olet sulkenut tilisi, alkaa 60 päivän odotusjakso, jonka aikana voit halutessasi avata tilisi uudelleen kirjautumalla tiliisi. Jos et kirjaudu 60 päivän odotusjakson aikana, tilisi poistetaan pysyvästi.

Kun olet tarkistanut kaiken tarvittavan, voit sulkea tilisi seuraavasti:

  1. Siirry ohjeaiheeseen Sulje tilisi.

  2. Jos sinua pyydetään kirjautumaan tai vahvistamaan tilisi, noudata näytön ohjeita.

  3. Tarkista, että sivulla näkyy oikea Microsoft-tili, ja valitse sitten Seuraava.

  4. Tutustu luetteloon ja vahvista valintaruutujen avulla, että olet lukenut kaikki kohdat.

  5. Valitse avattavasta Valitse syy -luettelosta syy, jonka takia haluat sulkea tilin.

  6. Valitse Merkitse tili suljettavaksi.

Kaipaatko lisäohjeita?

Siirry tiliin