Outlook.com-tilin ohjeet

Outlook.com

Suljettu tili

Tilin sulkeminen

Microsoft-tilin (Outlook.comissa käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja salasanan) sulkeminen poistaa sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi palvelimistamme. Niitä ei tämän jälkeen ovi enää palauttaa. Sähköpostiosoite vapautuu 60 päivää tilin sulkemisen jälkeen, ja joku muu voi ottaa vapautuneen osoitteen käyttöönsä. Jos käytät Microsoft-tiliäsi muissa Microsoftin tuotteissa, et enää voi käyttää niitä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Microsoft-tilin sulkeminen.

Jos tilisi suljettiin käyttämättömyyden vuoksi

Jotta voit pitää Outlook.com-tilisi aktiivisena, sinun täytyy kirjautua siihen vähintään 365 päivän välein. Jos tilillä ei ole tapahtumia 365 päivään, sähköpostiviestisi poistetaan, eikä niitä voi enää palauttaa. Jos tilillä ei ole tapahtumia viiteen vuoteen, Microsoft-tilisi poistetaan, eikä sitä voi enää palauttaa.

Jos tilisi suljettiin kyseenalaisen toiminnan vuoksi

Outlook.com käyttää useita roskapostia vastaan suunnattuja tekniikoita kyseenalaisten tilien tunnistamiseen. Jos tililtäsi lähetetään sähköpostia, joka aktivoi roskapostisuodattimet, tai jos siltä lähetetään suuret määrät sähköpostia, jota ei voi toimittaa perille, Outlook.com-sähköpostitilisi saatetaan sulkea.

Jos saat virheilmoituksen, jossa kerrotaan tilisi olevan tilapäisesti estetty, katso lisätietoja ohjeaiheesta Tilin käyttö on estetty tilapäisesti.

Tarvitsetko lisää ohjeita?

Hae ohjeita Outlook-työpöytäsovellukseen.

Onko sinulla ideoita Outlook.comin käyttöön? Haluaisimme kuulla niitä.