Što ako se uređaj sinkronizira s drugom bibliotekom programa Windows Media Player?

Ako uređaj povežete s računalom koje se već sinkronizira s drugom bibliotekom programa Windows Media Player, možete odabrati privremenu sinkronizaciju trenutne biblioteke ili promijeniti postavku na uređaju tako da se uvijek sinkronizira s trenutnom bibliotekom. Određene značajke programa Player nisu dostupne ako odaberete privremenu sinkronizaciju. Primjerice, promjene informacija o mediju na uređaju neće se kopirati na datoteku u biblioteci. Nadalje, biblioteka sa stalnim sinkronizacijskim partnerstvom s uređajem neće moći ukloniti datoteke dodane u tekućoj sesiji pa ćete ih morati ručno ukloniti.

Ako odlučite stalno sinkronizirati trenutnu biblioteku, sve postojeće datoteke na uređaju ostat će na uređaju dok ih ručno ne uklonite. Da biste ručno uklonili datoteke, učinite sljedeće:

  1. Pokrenite Player, a zatim uređaj povežite s računalom.

  2. Ako je potrebno, kliknite karticu Sinkronizacija, a zatim uređaj u navigacijskom oknu.

  3. Desnom tipikom miška kliknite datoteku ili datoteke koje želite ukloniti s uređaja, a zatim kliknite Izbriši.