Kada se odjavite iz sustava Windows, svi će se programi koje ste koristili zatvoriti, no računalo se neće isključiti.

  • Kliknite gumb StartSlika gumba Start, pokažite na strelicu pored gumba Isključi računaloSlika gumba Isključi računalo, a zatim kliknite Odjava.

Napomene

  • Nakon što se odjavite, drugi se korisnik može prijaviti bez ponovnog pokretanja računala. Uz to, kada koristite mogućnost odjave, ne morate brinuti da ćete izgubiti podatke nakon što drugi korisnik isključi računalo.

  • Kada završite s korištenjem sustava Windows, ne morate se odjavljivati. Računalo možete zaključati ili pak možete dopustiti prijavljivanje drugom korisniku pomoću značajke Brza promjena korisnika. Kada zaključate računalo, otključati ga možete samo vi ili administrator.