Mi a teendő, ha a számítógépre csatlakoztatott eszköz egy másik Windows Media Player műsortárral végez szinkronizálást?

Ha a számítógépre csatlakoztatott eszköz már szinkronizálást végez egy másik Windows Media Player műsortárral, választhatja az aktuális műsortárhoz történő ideiglenes szinkronizálást, vagy az eszköz átkapcsolását az aktuális műsortárhoz történő állandó szinkronizálásra. Ha csak az ideiglenes szinkronizálást választja, a Player bizonyos szolgáltatásai nem használhatók. Az alkalmazás például nem másolja a műsortárban található fájlba a médiainformációknak az eszközön végrehajtott módosításait. Ezenkívül, az eszközzel állandó szinkronpartnerségben álló műsortár nem törli az aktuális munkamenetben hozzáadott fájlokat, azokat manuálisan kell törölni.

Ha az aktuális műsortár végleges szinkronizálását választja, az eszköz meglévő fájljai az eszközön maradnak, amíg manuálisan nem törli azokat. A fájlok manuális törléséhez hajtsa végre a következő műveleteket:

  1. Indítsa el a Player alkalmazást, majd csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez.

  2. Szükség szerint kattintson a Szinkronizálás lap navigációs ablaktáblájában az eszközre.

  3. Kattintson a jobb gombbal az eszközről törölni kívánt fájlra vagy fájlokra, majd kattintson a Törlés gombra.