Kaip stabdyti failo sinchronizavimą į įrenginį Windows medijų leistuve?

Jeigu jūsų įrenginys sinchronizuoja automatiškai su Windows Media leistuvu ir norite pašalinti tam tikrą failą iš sinchronizavimo su įrenginiu, galite pasirinkti praleisti failą. Galima praleisti failus šiais būdais:

  • panaikinkite failą iš įrenginio. Jei naikinsite failą iš įrenginio, o tas failas yra sinchronizuojamo grojaraščio dalis, Windows medijų leistuvas praleis failą, kai kitą kartą sinchronizuosite įrenginį. Tokiu būdu užtikrinama, kad failas nepasirodytų įrenginyje iš naujo.

  • Naikinkite failą iš prenumeravimo paslaugos kompiuteryje. Jei gavote prenumeravimo paslaugą iš elektroninės parduotuvės, ji gali būti įtraukta į sinchronizuojamą į įrenginį grojaraštį. Kai iš kompiuterio panaikinsite vieną iš failų, Leistuvas praleis failą kito sinchronizavimo metu, net jei sinchronizuojamame į įrenginį grojaraštyje yra tas failas. Jei norite, galite sinchronizuoti failą dar kartą. Šioje temoje nustatykite procedūrą, kaip leisti sinchronizuoti praleistą failą dar kartą.

  • Pašalinkite turintį klaidą failą. Jei failo negalima sinchronizuoti dėl klaidos, galite išspręsti šią problemą, kad sinchronizavimas pavyktų. Arba galite neleisti Leistuvui bandyti sinchronizuoti failo dar kartą spustelėję klavišą KlaidaMygtuko Klaida paveikslėlis, atsirandantį šalia failo Sinchronizavimo sąraše, o tada spustelėję Praleisti šį failą kiekvieno sinchronizavimo metu. Taip pat galite praleisti kitus failus, turinčius tą pačią klaidą, spustelėję Praleisti visus failus su šia klaida, kiekvieną kartą sinchronizuojant.

Leisti sinchronizuoti praleistą failą dar kartą

Naudodami Leistuvo skirtuką Sinchronizuoti, galite matyti, kurie įrenginio failai praleisti, ir leisti sinchronizuoti failus dar kartą. Įsidėmėkite, kad tai galima atlikti, jei praleisti failai yra vis dar grojraščios, kurį automatiškai sinchronizuoja įrenginys, dalis.

  1. Prijunkite įrenginį prie kompiuterio, o tada spustelėkite skirtuką Sinchronizuoti. Jei sinchronizavimas automatiškai nepasileidžia, spustelėkite Pradėti sinchronizavimą.

  2. Pasibaigus sinchronizavimui, būdami Naršymo srityje, spustelėkite įrenginį, o tada spustelėkite Sinchronizavimo rezultatai.

  3. Būdami Išsamios informacijos srityje ,spustelėkite stulpelį Būsena, kad prasidėtų rikiavimas pagal būseną. Praleisti failai rikiuojami kartu.

  4. Atlikite vieną iš šių veiksmų:

    • Norėdami leisti failą dar kartą sinchronizuoti, spustelėkite mygtuką InformacijaMygtuko Informacija paveikslėlis ir tada parinktį Sinchronizuoti šį failą. Arba vilkite failą iš Išsamios informacijos srities į Sąrašo sritį.
    • Norėdami leisti sinchronizuoti praleistus failus dar kartą, spustelėkite rodyklę po skirtuku Sinchronizuoti, perkelkite pelės žymiklį ant įrenginio, o tada spustelėkite Sinchronizuoti anksčiau praleistus failus.