Outlook.com konta palīdzība

Outlook.com

Slēgts konts

Konta slēgšana

Slēdzot Microsoft kontu (e‑pasta adresi un paroli, ko izmantojat pakalpojumā Outlook.com), no serveriem tiek dzēsti jūsu e-pasta ziņojumi un kontaktpersonas, un tos nevar atgūt. E-pasta adrese tiks atbrīvota pēc 60 dienām no konta slēgšanas brīža, un tad to varēs izmantot kāda cita persona. Ja savu Microsoft kontu izmantojat citos Microsoft pakalpojumos, vairs nevarēsit tiem piekļūt. Papildinformāciju skatiet šeit: Kā slēgt Microsoft kontu.

Ja konts tika slēgts neaktivitātes dēļ

Lai Outlook.com kontu uzturētu aktīvu, tajā ir jāpierakstās vismaz reizi 365 dienās. Pēc 365 dienu neaktivitātes jūsu e-pasta ziņojumi tiks dzēsti, un tos vairs nevarēs atgūt. Pēc 5 gadu neaktivitātes jūsu Microsoft konts tiks dzēsts, un to vairs nevarēs atgūt.

Ja konts tika slēgts apšaubāmas konta aktivitātes dēļ

Lai noteiktu apšaubāmus kontus, pakalpojumā Outlook.com tiek izmantotas pretsurogātpasta tehnoloģijas. Ja jūsu konts tiek izmantots, lai sūtītu tādus e-pasta ziņojumus, kas aktivizē surogātpasta filtrus, vai lai sūtītu lielu skaitu nepiegādājamu e-pasta ziņojumu, šis Outlook.com e-pasta konts var tikt slēgts.

Ja saņemat kļūdas ziņojumu, kurā teikts, ka jūsu konts ir īslaicīgi bloķēts, skatiet sadaļu Konts ir īslaicīgi bloķēts

Vai nepieciešama papildu palīdzība?

Saņemiet palīdzību saistībā ar datora programmu Outlook.

Vai jums ir ar Outlook.com saistītas idejas? Mēs labprāt tās uzklausīsim.