Hvordan avslutter jeg Microsoft-kontoen?

Når du avslutter Microsoft-kontoen, kan du ikke lenger bruke denne kontoen til å logge på Microsoft-produkter og -tjenester. Når du avslutter kontoen, kan derfor mange av de andre appene og tjenestene du bruker, potensielt påvirkes. Derfor avslutter vi ikke kontoen din med en gang selv om du har avsluttet den. Vi merker i stedet kontoen for avslutning og gir deg en venteperiode på 60 dager i tilfelle du ombestemmer deg.

Før du merker kontoen for avslutning, bør du ta deg tid til å få orden på ting, avbryte abonnementer og sikre at du har alt du trenger fra kontoen. Når kontoen er avsluttet, kan den ikke gjenopprettes, så pass på at du ikke legger igjen noe viktig. Hvis du vil ha mer informasjon om hva du bør kontrollere, kan du se Avslutte en Microsoft-konto.

Følg fremgangsmåten nedenfor når du er sikker på at du er klar.

Slik avslutter du kontoen din

  1. Gå til nettsiden for Microsoft-kontooversikt, og logg deretter på med Microsoft-kontoen.

  2. Trykk eller klikk Sikkerhet og passord. Hvis du blir bedt om å bekrefte kontoen, følger du instruksjonene.

  3. Trykk eller klikk Lukk kontoen min under Avslutt konto.

  4. Kontroller at den riktige Microsoft-kontoen vises, og klikk deretter Neste.

  5. Velg grunnen til at du lukker kontoen, fra rullegardinlisten Velg en grunn.

  6. Trykk eller klikk Merk konto for avslutning.