Endre Hjemmegruppeinnstillinger

Når du har opprettet Hjemmegruppen, kan du endre noen innstilinger.

Se denne videoen for å lære hvordan du endrer Hjemmegruppeinnstillingene (1:13)

Slik endrer du innstillinger for Hjemmegruppen

  1. Åpne Hjemmegruppe ved å klikke StartBilde av startknappen, klikke Kontrollpanel, skrive hjemmegruppe i søkeboksen og deretter klikke Hjemmegruppe.

  2. Velg innstillingene du vil ha, og klikk deretter Lagre endringer.

Bilde av siden for Hjemmegruppeinnstillinger
Siden for Hjemmegruppeinnstillinger

Dette er innstillingene du kan endre:

Innstilling Beskrivelse
Innstilling

Del biblioteker og skrivere

Beskrivelse

Velg bibliotekene og skriverne du vil dele i sin helhet med Hjemmegruppen. Hvis du vil delvis dele et bibliotek, se Forhindre bestemte filer og mapper fra å deles med en hjemmegruppe.

Innstilling

Del medier med enheter

Beskrivelse

Bruk denne innstillingen til å dele medier med alle enheter på nettverket. Du kan for eksempel dele bilder med en elektronisk bilderamme, eller dele musikk med medieavpilling på nettverk.

Obs! Delte medier er ikke sikre. Alle som er koblet til nettverket, kan motta de delte mediene.

Innstilling

Vis eller skriv ut Hjemmegruppepassordet

Beskrivelse

Vis eller skriv ut passordet til Hjemmegruppen.

Innstilling

Endre passordet

Beskrivelse

Endre passordet til Hjemmegruppen.

Innstilling

Forlat Hjemmegruppen

Beskrivelse

Forlat Hjemmegruppen.

Innstilling

Endre innstillinger for avansert deling

Beskrivelse

Endre innstillinger for nettverksgjenkjenning, fildeling, deling av fellesmapper, passordbeskyttet deling, Hjemmegruppetilkoblinger og fildelingstilkoblinger.

Innstilling

Start feilsøking for Hjemmegruppe

Beskrivelse

Feilsøk Hjemmegruppeproblemer.