Hvorfor ser jeg en sikkerhetsmelding når jeg klikker en kobling?

Microsoft bruker Microsoft SmartScreen-teknologi for å hjelpe deg med å unngå potensielt skadelige nettsteder. Når du klikker en kobling i et Microsoft-program, kontrollerer SmartScreen automatisk ryktet til nettstedet og gir deg beskjed hvis det kan være utrygt.

Hvis en kobling går til et nettsted som er kjent for bruk av phishing – en metode for å lure personer til å avsløre personopplysninger eller økonomisk informasjon – hindrer SmartScreen deg i å fortsette.

En advarsel om utrygt nettsted
En advarsel om utrygt nettsted

Hvis ryktet til nettstedet er ukjent, noe som kan skje hvis det er nytt eller ikke har mange besøkende, gir SmartScreen deg beskjed og lar deg bestemme om du vil fortsette eller ikke.

En påminnelse om nettsikkerhet
En påminnelse om nettsikkerhet