Hva om enheten synkroniseres med et annet Windows Media Player-bibliotek?

Hvis du kobler en enhet til datamaskinen som allerede synkroniseres med et annet Windows Media Player -bibliotek, kan du velge å midlertidig synkronisere med gjeldende bibliotek, eller du kan velge at enheten skal synkroniseres med gjeldende bibliotek permanent. Hvis du bare velger midlertidig synkronisering, er ikke alle funksjonene i Windows Media Player tilgjengelige. Eventuelle endringer i medieinformasjonen på enheten blir for eksempel ikke kopiert til filen i biblioteket. Biblioteket som har det permanente synkroniseringspartnerskapet med enheten vil i tillegg ikke kunne fjerne filer som er lagt til i den gjeldende økten, og du må fjerne filene manuelt.

Hvis du velger å synkronisere det gjeldende biblioteket permanent, vil filer som finnes på enheten bli værende der til du fjerner dem manuelt. Gjør følgende for å fjerne filer manuelt:

  1. Start spilleren, og koble deretter enheten til datamaskinen.

  2. Klikk om nødvendig kategorien Synkronisering, og klikk deretter enheten i navigasjonsruten.

  3. Høyreklikk filen eller filene du vil fjerne fra enheten, og klikk deretter Slett.