Hjelp for kontoen på Outlook.com

Outlook.com

Avsluttet konto

Avslutte kontoen din

Når du avslutter Microsoft-kontoen (e-postadressen og passordet du bruker med Outlook.com), slettes e-posten din og kontaktene dine fra serverne våre, og kan ikke gjenopprettes. E-postadressen blir frigitt 60 dager etter at du har avsluttet kontoen, og kan deretter brukes av noen andre. Hvis du bruker Microsoft-kontoen med andre Microsoft-tjenester, får du ikke lenger tilgang til dem. Få mer informasjon her: Avslutte Microsoft-kontoen.

Hvis kontoen ble avsluttet på grunn av mangel på aktivitet

For å holde Outlook.com-kontoen aktiv må du logge på den minst én gang i året. Etter 365 dager uten aktivitet slettes e-posten, og den kan ikke gjenopprettes. Etter 5 år uten aktivitet slettes Microsoft-kontoen, og den kan ikke gjenopprettes.

Hvis kontoen ble avsluttet på grunn av tvilsom kontoaktivitet

Outlook.com bruker teknologier for bekjempelse av søppelpost til å identifisere tvilsomme kontoer. Hvis kontoen brukes til å sende e-post som utløser søppelpostfiltre, eller til å sende store mengder e-post som ikke kan leveres, kan det hende at e-postkontoen på Outlook.com blir avsluttet.

Hvis du får en feilmelding om at kontoen din er midlertidig blokkert, kan du se Midlertidig sperret konto.

Trenger du mer hjelp?

Få hjelp med Outlook-skrivebordsappen.

Har du ideer til Outlook.com? Fortell oss om dem.