Hulp bij Outlook.com-account

Outlook.com

Afgesloten account

Uw account sluiten

Wanneer u uw Microsoft-account (het e-mailadres en het wachtwoord voor Outlook.com) sluit, worden uw e-mails en uw contactpersonen van onze servers verwijderd en kunnen deze niet meer worden hersteld. Het e-mailadres wordt 60 dagen na het sluiten van uw account vrijgegeven en kan dan door iemand anders worden gebruikt. Als u uw Microsoft-account ook voor andere Microsoft-services gebruikt, zult u daarvan geen gebruik meer kunnen maken. Meer informatie vindt u hier: het sluiten van een Microsoftaccount.

Als uw account is gesloten omdat het te weinig werd gebruikt

Als u uw Outlook.com-account actief wilt houden, moet u zich minimaal eens in de 365 dagen bij dat account aanmelden. Als u zich 365 dagen niet aanmeldt, worden daarna uw e-mails verwijderd en kunnen deze niet meer worden hersteld. Als u zich 5 jaar niet aanmeldt, wordt uw Microsoft-account verwijderd en kan het niet meer worden hersteld.

Als uw account is gesloten omdat het op een dubieuze manier is gebruikt

Outlook.com gebruikt een aantal technologieën op het gebied van antispam om dubieuze accounts te identificeren. Als er vanaf uw account e-mails worden verstuurd die spamfilters activeren of als er vanaf uw account grote hoeveelheden onbestelbare e-mails worden verstuurd, kan uw Outlook.com-account worden afgesloten.

Als u een bericht krijgt met de melding dat uw account tijdelijk is geblokkeerd, raadpleeg dan Account tijdelijk geblokkeerd

Meer hulp nodig?

Hulp bij de Outlook-bureaubladapp

Heb je suggesties voor Outlook.com? Laat het ons horen.