Hulp bij Outlook.com-account

Outlook.com

Afgesloten account

Je account sluiten

Wanneer je je Microsoft-account (het e-mailadres en het wachtwoord voor Outlook.com) sluit, worden je e-mails en je contactpersonen van onze servers verwijderd en kunnen niet meer worden hersteld. Het e-mailadres wordt 60 dagen na het sluiten van je account vrijgegeven en kan dan door anderen worden gebruikt. Als je je Microsoft-account ook voor andere Microsoft-services gebruikt, zul je deze niet meer kunnen gebruiken. Meer informatie over de gevolgen van het sluiten van een Microsoft-account en over de manier waarop je je Microsoft-account sluit

Als je account is gesloten omdat het te weinig werd gebruikt

Als je je Outlook.com-account actief wilt houden, moet je je minimaal eens in de 365 dagen aanmelden. Als je je 365 dagen niet aanmeldt, worden je e-mails, je contactpersonen en je account verwijderd en deze kunnen niet worden hersteld.

Als je account is gesloten omdat het op een twijfelachtige manier werd gebruikt

Outlook.com gebruikt een aantal technologieën op het gebied van antispam om dubieuze accounts te identificeren. Als vanaf jouw account e-mails worden verstuurd die spamfilters activeren, of als vanaf jouw account grote hoeveelheden onbestelbare e-mails worden verstuurd, kan dit account worden afgesloten.

Als je een foutbericht krijgt met de melding dat je account is afgesloten, kun je een ondersteuningsverzoek sturen. Ga naar de pagina e-mailondersteuning. Wij zullen jouw account dan zo snel mogelijk herstellen.

Als je een bericht krijgt met de melding dat je account tijdelijk is geblokkeerd, raadpleeg dan Account tijdelijk geblokkeerd

Neem voor meer hulp bij een afgesloten account contact op met klantondersteuning.

Meer hulp nodig?

Hulp bij de Outlook desktop-app?

Hebt u ideeën voor Outlook.com? Laat het ons horen.

Geen toegang tot Outlook.com? Het kan zijn dat dit aan ons ligt.