Een thuisgroep verlaten

Als u niet meer tot een thuisgroep wilt behoren, kunt u deze verlaten door uw computer uit de thuisgroep te verwijderen. Als u de thuisgroep hebt verlaten, kunt u geen toegang meer krijgen tot bestanden en printers die andere personen hebben gedeeld met die thuisgroep. Als iedereen een thuisgroep verlaat, bestaat deze niet meer.

Bekijk deze video om te leren hoe u een thuisgroep verlaat (0:51)

Een thuisgroep verlaten

  1. Open Thuisgroep door te klikken op de knop StartAfbeelding van de knop Start en Configuratiescherm, thuisgroep te typen in het zoekvak en op Thuisgroep te klikken.

  2. Klik op De computer uit de thuisgroep verwijderen.

  3. Klik op De computer uit de thuisgroep verwijderen en klik vervolgens op Voltooien.

    Afbeelding van het dialoogvenster De thuisgroep verlaten
    Het dialoogvenster De computer uit de thuisgroep verwijderen

Opmerking

  • Wanneer u een thuisgroep verlaat, verlaten ook alle gebruikersaccounts op uw computer de thuisgroep.