Butonul Partajare: Întrebări frecvente

Iată răspunsurile la câteva întrebări comune despre butonul Partajare.

Afișare totală

Ce este butonul Partajare?

Butonul Partajare este un mod convenabil de a partaja linkuri, fotografii și informații fără a părăsi aplicația în care vă aflați. Puteți să partajați cu una sau două persoane pe rând, sau să vă actualizați toată rețeaua socială.

Cum se deschide butonul Partajare?

Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, apoi atingeți Partajare.
(Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta sus al ecranului, mișcați în jos indicatorul mouse-ului, apoi faceți clic pe Partajare.)

Cum se utilizează butonul Partajare pentru a partaja ceva?

  1. Deschideți o aplicație sau un folder, găsiți o fotografie, un link sau un fișier pe care doriți să-l partajați, apoi trageți în jos cu degetul sau faceți clic cu butonul din dreapta pentru a-l selecta.

    Notă

    • Fișierele și informațiile care pot fi partajate pot fi diferite în funcție de aplicația din care partajați.

  2. Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, apoi atingeți Partajare.
    (Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta sus al ecranului, mișcați în jos indicatorul mouse-ului, apoi faceți clic pe Partajare.)

  3. Atingeți sau faceți clic pe aplicația cu care doriți să partajați, apoi urmați instrucțiunile de pe ecran.

Pot elimina aplicații din butonul Partajare?

Da. Butonul Partajare listează automat toate aplicațiile instalate pe PC care pot partaja. Dar dacă nu doriți ca anumite aplicații să apară, le puteți elimina din listă fără a le dezinstala.

Pentru a elimina o aplicație din lista de aplicații

  1. Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, atingeți Setări, apoi atingeți Modificare setări PC.
    (Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta sus al ecranului, mișcați în jos indicatorul mouse-ului, faceți clic pe Setări, apoi faceți clic pe Setări PC.)
    Apoi atingeți sau faceți clic pe Partajare.

  2. Sub Utilizați aceste aplicații pentru partajare, găsiți aplicația care nu doriți să apară, apoi setați glisorul la Dezactivat pentru a-l elimina.

Există setări pentru butonul Partajare pe care le pot modifica?

Da, puteți ascunde sau goli lista de aplicații, persoane și dispozitive cu care partajați cel mai adesea și puteți decide dacă doriți ca aplicațiile pe care le utilizați cel mai frecvent să fie în partea de sus a listei de aplicații.

Pentru a opri afișarea aplicațiilor pe care le utilizați cel mai adesea în partea de sus a listei de aplicații

Aplicațiile pe care le utilizați cel mai adesea pentru a partaja apar automat în partea de sus a listei de aplicații din butonul Partajare. Puteți dezactiva această opțiune dacă doriți și toate aplicațiile dvs. vor fi listate automat.

  1. Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, atingeți Setări, apoi atingeți Modificare setări PC.
    (Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta sus al ecranului, mișcați în jos indicatorul mouse-ului, faceți clic pe Setări, apoi faceți clic pe Setări PC.)
    Apoi atingeți sau faceți clic pe Partajare.

  2. Atingeți sau faceți clic pe glisorul În partea de sus a listei de aplicații se afișează cele pe care le utilizez cel mai mult pentru a o dezactiva.

Pentru a ascunde lista de aplicații, persoane și dispozitive cu care partajați cel mai adesea

În mod implicit, aplicațiile, persoanele și dispozitivele cu care partajați cel mai adesea sunt listate împreună, pentru a putea ajunge rapid la ele. Puteți ascunde lista, o puteți goli sau schimba numărul de elemente din listă.

  1. Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, atingeți Setări, apoi atingeți Modificare setări PC.
    (Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta sus al ecranului, mișcați în jos indicatorul mouse-ului, faceți clic pe Setări, apoi faceți clic pe Setări PC.)
    Apoi atingeți sau faceți clic pe Partajare.

  2. Alegeți una dintre următoarele variante:

    • Atingeți sau faceți clic pe glisorul Afișează o listă cu aplicațiile prin care partajez cel mai des pentru a dezactiva opțiunea.

    • Dacă doriți să goliți lista în loc să o ascundeți, atingeți sau faceți clic pe butonul Golire listă. Puteți schimba și numărul de elemente care apar în listă.