Istoricul de navigare reprezintă informațiile pe care Internet Explorer le reține și le stochează pe un PC în timp ce navigați pe web. Acestea cuprind informații pe care le-ați introdus în formulare, parole și site-uri pe care le-ați vizitat și contribuie la îmbunătățirea experienței dvs. de navigare. Dacă utilizați un PC partajat sau public, probabil că nu doriți ca Internet Explorer să vă rețină datele de navigare.

Vedeți istoricul de navigare și ștergeți anumite site-uri

Prin vizualizarea istoricului de navigare puteți alege să ștergeți anumite site-uri sau să reveniți la o pagină web pe care ați vizitat-o deja.

  1. În Internet Explorer pentru desktop, atingeți sau faceți clic pe butonul Preferințe Butonul Preferințe.
  2. Atingeți sau faceți clic pe fila Istoric și alegeți modul în care doriți să vizualizați istoricul, selectând un filtru din meniul vertical:

    • Vizualizare după dată afișează ultimele trei săptămâni de istoric, în ordine cronologică.

    • Vizualizare după site afișează o listă cu site-urile pe care le-ați vizitat în ultimele trei săptămâni, dar nu și data vizitelor dvs.

    • Vizualizare după cele mai vizitate afișează cele mai vizitate site-uri în ultimele trei săptămâni.

    • Vizualizare după ordinea vizitelor de astăzi afișează numai site-urile pe care le-ați vizitat astăzi.

Pentru a șterge anumite site-uri, apăsați continuu (sau faceți clic dreapta) pe un site din oricare dintre aceste liste, iar apoi atingeți sau faceți clic pe Ștergere. Sau reveniți la o pagină atingând sau făcând clic pe orice site din listă.

Ștergeți istoricul de navigare

Ștergerea cu regularitate a istoricului de navigare vă ajută să vă protejați confidențialitatea, în special când utilizați un PC partajat sau public.

Afișare totală

Pentru a șterge istoricul dvs. de navigare din aplicația Internet Explorer

  1. Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, apoi atingeți Setări.
    (Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta jos al ecranului, mișcați în sus indicatorul mouse-ului, apoi faceți clic pe Setări.)

  2. Atingeți sau faceți clic pe Opțiuni, apoi, sub Istoric, atingeți sau faceți clic pe Selectare.

  3. Bifați caseta de selectare Istoric navigare și orice alte tipuri de date sau de fișiere pe care doriți să le eliminați, apoi atingeți sau faceți clic pe Ștergere.

Pentru a șterge istoricul dvs. de navigare de pe desktop

  1. În Internet Explorer pentru desktop, faceți clic pe butonul Instrumente Butonul Instrumente, indicați spre Siguranță, apoi faceți clic pe Ștergere istoric navigare.
  2. Selectați tipurile de date sau de fișiere pe care doriți să le eliminați de pe PC, apoi atingeți sau faceți clic pe Ștergere.

    Notă

    • Dacă doriți ca Internet Explorer să vă șteargă istoricul de navigare de fiecare dată când îl închideți, bifați caseta de selectare Ștergere istoric navigare la ieșire înainte de a face clic pe Ștergere.

Ce se șterge atunci când ștergeți istoricul de navigare

Tipuri de informații
Ce se șterge
Aflați mai multe

Istoric navigare

Lista site-urilor pe care le-ați vizitat.

Imagini memorate în cache și fișiere internet temporare

Copii ale paginilor, ale imaginilor și ale altui conținut media depozitat pe PC. Browserul utilizează aceste copii pentru a încărca mai rapid conținutul următoarea dată când vizitați aceste site-uri.

Module cookie

Informațiile pe care le stochează site-urile pe PC pentru a vă reține preferințele, cum ar fi informațiile de conectare sau locația dvs.

Istoric descărcări

Lista de fișiere pe care le-ați descărcat de pe web. Aceasta șterge doar lista, nu și fișierele pe care le-ați descărcat.

Date de formular salvate

Informațiile pe care le-ați introdus în formulare, cum ar fi e-mailul sau o adresă de livrare.

Parole salvate

Parolele pe care le-ați salvat pentru site-uri.

Protecție antimonitorizare, Filtrare ActiveX și date Do Not Track

Site-urile web pe care le-ați exclus din Filtrarea ActiveX și datele pe care le utilizează browserul pentru a detecta activitatea de urmărire.

Preferințe

Lista site-urilor pe care le-ați salvat ca preferințe. Nu ștergeți preferințele dacă doriți doar să eliminați site-uri individuale – astfel se vor șterge toate site-urile salvate.







Aveți nevoie de ajutor suplimentar?