Ce se întâmplă dacă dispozitivul se sincronizează cu o altă bibliotecă Windows Media Player?

În cazul în care conectați la computer un dispozitiv care se sincronizează deja cu o altă bibliotecăWindows Media Player, aveți posibilitatea să alegeți între sincronizarea temporară cu biblioteca actuală sau aveți posibilitatea să alegeți comutarea dispozitivului la sincronizare permanentă cu biblioteca actuală. Dacă alegeți să sincronizați numai temporar, anumite caracteristici ale Playerului nu sunt disponibile. De exemplu, modificările efectuate asupra informațiilor media de pe dispozitiv nu se vor copia în fișierul din bibliotecă. De asemenea, biblioteca ce deține parteneriatul de sincronizare permanent cu dispozitivul nu va putea elimina niciun fișier adăugat în sesiunea curentă, astfel că va trebui să eliminați manual fișierele.

Dacă vă decideți să sincronizați permanent cu biblioteca actuală, toate fișierele existente de pe dispozitiv vor rămâne pe acesta până când le veți elimina manual. Pentru a elimina manual fișiere, procedați astfel:

  1. Porniți Playerul, apoi conectați dispozitivul la computer.

  2. Dacă este necesar, faceți clic pe fila Sincronizare, apoi, în panoul Navigare, faceți clic pe dispozitiv.

  3. Faceți clic cu butonul din dreapta pe fișierul sau pe fișierele pe care doriți să le eliminați din dispozitiv, apoi faceți clic pe Ștergere.