Ukončenie práce v domácej skupine

Ak už nebudete chcieť patriť do domácej skupiny, môžete ukončiť prácu v nej tak, že z nej odstránite svoj počítač. Po ukončení práce v domácej skupine už nebudete mať prístup k súborom a tlačiarňam, ktoré s domácou skupinou zdieľajú iní používatelia. Ak všetci používatelia ukončia prácu v domácej skupine, domáca skupina prestane existovať.

Pozrite si toto video a naučte sa ukončiť prácu v domácej skupine. (0:51)

Ukončenie práce v domácej skupine

  1. Otvorte domácu skupinu kliknutím na tlačidlo ŠtartObrázok tlačidla Štart, kliknutím na položku Ovládací panel, zadaním textu domáca skupina do vyhľadávacieho poľa a následným kliknutím na položku Domáca skupina.

  2. Kliknite na položku Ukončiť prácu v domácej skupine.

  3. Kliknite na položku Ukončiť prácu v domácej skupine a potom kliknite na položku Dokončiť.

    Obrázok dialógového okna Ukončiť prácu v domácej skupine
    Dialógové okno ukončenia práce v domácej skupine

Poznámka

  • Pri ukončení práce v domácej skupine ukončia prácu v tejto skupine aj všetky používateľské kontá v počítači.