Kako dodati nalog u Microsoft nalog

Ako imate nalog sa veb uslugom kao što je Facebook, LinkedIn ili Twitter, možete ga dodati svom Microsoft nalogu. Ovim se povezuju dva naloga i omogućava deljenje određenih informacija između njih, tako da ovo možete koristiti u aplikacijama i na drugim mestima na koja se možete prijaviti pomoću Microsoft naloga. Na primer, ako dodate nalog koji sadrži kontakt informacije vaših prijatelja, možete odabrati da prikažete te informacije u aplikacijama „Osobe“ i „Pošta“. Microsoft neće deliti informacije povezane sa Microsoft nalogom bez vaše dozvole.

Dodavanje naloga u Microsoft nalog

  1. Idite na veb lokaciju sa pregledom Microsoft naloga i prijavite se.

  2. Dodirnite ili izaberite stavku Dozvole, a zatim dodirnite ili izaberite opciju Dodaj naloge.

  3. Dodirnite ili izaberite nalog koji želite da dodate, a zatim sledite uputstva.

Biće vam zatraženo da se prijavite na nalog koji dodajete i da odlučite koje tipove informacija želite da delite između naloga.

Uklanjanje naloga iz Microsoft naloga

  1. Idite na veb lokaciju sa pregledom Microsoft naloga i prijavite se.

  2. Dodirnite ili izaberite stavku Dozvole, a zatim dodirnite ili izaberite stavku Upravljanje nalozima Videćete listu svih naloga koje ste dodali na Microsoft nalog.

  3. Dodirnite ili izaberite stavku Uredi pored naloga koji želite da uklonite.

  4. Dodirnite ili izaberite stavku U potpunosti ukloni ovu vezu.

Da biste pogledali video o tome kako da promenite postavke deljenja za nalog koji ste dodali na svoj Microsoft nalog, pogledajte Promena postavki deljenja za aplikacije i naloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?