Kreirajte, delite i uživajte

Moćne alatke kojima možete da oživite medijske sadržaje.

Žena sa naočarima za sunce i slušalicama sedi i sluša muziku sa telefona

Windows Media Player

Slušalice pored laptop računara

Život je prekratak da biste gubili vreme na zahteve računara. Zahvaljujući programu Windows Media Player, on postaje vaš medij. Režite, ripujte, sinhronizujte, strimujte, gledajte, slušajte… sve to možete da radite. Prilagodite raspored da biste uživali u muzici, video zapisima i fotografijama na svoj način. Reprodukujte sadržaj na drugim uređajima, preuzimajte muziku i video zapise iz prodavnica na mreži i sinhronizujte sadržaj sa telefonom ili karticom za skladištenje.

Windows foto-galerija

Snimak ekrana sa programom Windows foto-galerija

Ponekad snimak koji ste napravili nije onaj koji ste hteli. Foto-galerija vam poklanja skup intuitivnih alatki da biste ga poboljšali. Prenesite sliku sa telefona ili iz e-poruke, usluge OneDrive ili fotoaparata, a jednostavna dugmad će vam omogućiti mnogo toga: isecite, obojite, korigujte, prilagodite, delite fotografije, ili čak napravite stapanje da biste dve dobre slike pretvorili u jednu sjajnu.

Windows Movie Maker

Snimak ekrana sa programom Windows Movie Maker

Pretvaranje gomile kućnih video zapisa i fotografija u dirljiv porodični film, nastup za audiciju ili poslovnu promociju može da bude lako i jednostavno zahvaljujući programu Windows Movie Maker. Skratite video zapis, dodajte mu muziku, neke fotografije, a zatim jednim klikom i temu da bi prelazi i titlovi u vašem filmu bili komplementarni. Dobićete filmove koji izgledaju toliko profesionalno da će vam biti teško da poverujete da je sve besplatno.

Pogledajte više

Pogledajte šta sve možete u svetu novih aplikacija koje se nalaze u Windows prodavnici.

Prilagodite Player svom raspoloženju uz ove dodatne komponente.

Ovde možete da preuzmete sjajne besplatne programe kao što je Writer.

Gledajte filmove, snimajte TV uživo, kopirajte CD-ove i još toga.