Nadogradnja operativnog sistema Windows Vista na operativni sistem Windows 7


Posebno preporučujemo da odštampate ovo uputstvo. Računar će se ponovo pokrenuti tokom procesa instalacije operativnog sistema Windows 7, tako da će vam odštampana kopija pomoći da sledite korake ako ne možete da se vratite na ovu Veb stranicu.

Ilustracija nadogradnje na Windows 7
Opcija „Nadogradnja“ premešta datoteke, postavke i programe sa operativnog sistema Windows Vista na Windows 7.

Uvod

U zavisnosti od hardvera i trenutnog izdanja operativnog sistema Windows Vista, možete da koristite opciju Nadogradnja tokom instalacije operativnog sistema Windows 7 da biste izvršili nadogradnju sa operativnog sistema Windows Vista na odgovarajuće ili novije izdanje operativnog sistema Windows 7.

Nadogradnja je najlakši način da dobijete Windows 7 na računaru jer ona čuva datoteke, postavke i programe iz operativnog sistema Windows Vista.

Ako nije moguće nadograditi trenutno izdanje operativnog sistema Windows Vista na željeno izdanje operativnog sistema Windows 7, možete da instalirate operativni sistem Windows 7 pomoću opcije „Prilagođena instalacija“ umesto toga. Međutim, opcija „Prilagođeno“ neće zadržati datoteke, programe ili postavke. Uputstvo „korak po korak“ za izvršavanje prilagođene instalacije potražite u članku Nadogradnja sa operativnog sistema Windows Vista na Windows 7 (prilagođena instalacija).

Uveravanje da će programi i uređaji funkcionisati sa operativnim sistemom Windows 7

Pošto računar radi pod operativnim sistemom Windows Vista, on ispunjava sistemske zahteve za Windows 7. Ipak preporučujemo da preuzmete i pokrenete besplatni Windows 7 savetnik za nadogradnju sa Veb stranice Windows 7 savetnika za nadogradnju na Microsoft Veb lokaciji. On pomaže u pronalaženju potencijalnih problema sa hardverom računara, uređajima ili programima koji mogu da utiču na instalaciju operativnog sistema Windows 7 i daje preporuke za dalje radnje.

Možete i posetiti lokaciju Windows 7 Centar za kompatibilnost d abiste videli šta funkcioniše sa operativnim sistemom Windows 7 i pronađite direktne veze do upravljačkih programa, ispravki i preuzimanja.

Sledeće: Saznajte o opcijama za nadogradnju za operativni sistem Windows 7.

ID proizvoda: MSW700008