Više medija, više mesta

Muzika. Slike. Filmovi. TV. Uživajte u svemu uz Windows 7.

Protok medija u celoj kući
Daljinski protok medija i „Reprodukuj na“, novine u operativnom sistemu Windows 7, omogućavaju vam da uživate u medijima na gotovo svakom mestu.

Saradnik vas je zamolio da vidi slike sa vašeg nedavnog odmora. Voleli biste da mu ih pokažete! Postoji samo jedna začkoljica:

one su sve kod kuće na računaru.

Zvuči poznato? Ako ste ikada uhvatili sebe kako uzdišete za fotografijama, muzikom ili video zapisima koji se nalaze na kućnom računaru kada niste tu, Windows 7 ima za vas savršeno rešenje: Daljinski protok medija.

Ova funkcija obezbeđuje jednostavan i bezbedan pristup biblioteci medija putem Interneta tako da možete da uživate u njoj iz kafića, salona na aerodromu, kuće svog prijatelja – zaista, sa svakog mesta.

Šta je potrebno:

Igrajte se više, gledajte više

To je samo jedan od načina na koje vam Windows 7 olakšava uživanje u kolekciji muzike, fotografija i filmova. Na primer, Windows 7 sada reprodukuje više formata medija, uključujući nezaštićene pesme iz iTunes biblioteke i video zapise sa digitalnih fotoaparata i kamkordera visoke definicije.

Takođe, sadrži Windows Media Center. Opremite računar TV tjunerom i moći ćete da gledate, pauzirate ili snimate TV program visoke definicije.

Pevanje u kuhinji

Ako u kući imate više računara sa operativnim sistemom Windows 7, vaše opcije za zabavu znatno rastu. Želite da kuvate uz klasični rok? Nema problema. Opcija Reprodukuj na može da pošalje protok Bitlsa sa računara u spavaćoj sobi na laptop računar u kuhinji.

Funkcija „Reprodukuj na“ čak može da pošalje muziku ili video zapise na televizor ili stereo uređaj (što može zahtevati dodatni hardver). Uz Windows 7 više vam nikad neće biti dosadno.