Prelazak sa usluge SkyDrive na OneDrive

SkyDrive je postao OneDrive. Pronađite funkcije na koje računate i sve svoje datoteke na istom mestu gde ste ih i ostavili.

Prijavite se u OneDrive
Žena i devojčica gledaju u tablet.

Ovo je sada OneDrive

Sa lakoćom skladištite i delite fotografije, video zapise, dokumente i još mnogo toga, sa bilo kog mesta i uređaja, i to besplatno. Uz to, dobijate 15 GB besplatnog skladišnog prostora kada se upišete.

Više

Vaše datoteke

Ako ste već koristili SkyDrive, sve vaše datoteke su od sada dostupne u usluzi OneDrive. Možete da se prijavite i da ih koristite kao i do sada.

Prijavljivanje

Prikaži sve

Gde je nestao SkyDrive? I šta se desilo sa mojim datotekama u usluzi SkyDrive?

Vaše datoteke su tamo gde ste ih ostavili, tako da možete da se prijavite kao i obično da biste im pristupili. SkyDrive je sada OneDrive, ali ništa nije premeštano niti brisano tokom ažuriranja. Nabavite više informacija.

Zašto u aplikacijama i na mreži i dalje vidim natpis „SkyDrive“? Da li je u pitanju greška?

Ne, najverovatnije nije u pitanju greška, već je to deo procesa ažuriranja. Možda ćete u narednih nekoliko meseci viđati ime SkyDrive na nekim mestima, a OneDrive na drugim. Međutim, funkcije proizvoda će i dalje raditi na predvidljiv način. Pogledajte više informacija u objavi na našem blogu.

Mogu li da ažuriram aplikacije tako da pokazuju novo ime? Da li treba da preduzimam nešto?

Ne. Ne morate da preduzimate ništa jer će ova promena biti sprovedena automatski. Ažuriranja neće uticati na vaš nalog, a vi možete i dalje da radite na veb-lokaciji i u okviru aplikacija kao i ranije, u usluzi SkyDrive.

Pogledajte više


Pronađite odgovore na najčešća pitanja o usluzi OneDrive.

Nabavite OneDrive aplikaciju za Windows Phone, iOS ili Android.