Pronalaženje uređaja koji rade uz funkciju „Reprodukuj na“

Da biste uživali u protoku fotografija, muzike i video zapisa iz aplikacija i sa veba, morate da koristite uređaje koji rade sa funkcijom „Reprodukuj na“. Nekoliko proizvođača nudi uređaje koji su stekli certifikat o kompatibilnosti zarad vašeg boljeg iskustva sa protokom. Uređaji koji su kompatibilni sa funkcijom „Reprodukuj na“ nose sledeći logotip:

Logotip kompatibilnosti funkcije „Reprodukuj na“ sa operativnim sistemima Windows 8 i Windows RT

Proizvođači uređaja koji reprodukuju muziku, slike i video zapis

Neki uređaji mogu da reprodukuju raznovrsni sadržaj. Evo nekih proizvođača koji nude kompatibilne uređaje koje možete koristiti za protok muzike, slika i video zapisa:

  • Xbox 360

  • Samsung

  • Sony

  • Western Digital

Proizvođači uređaja koji reprodukuju samo muziku

Ako tražite uređaj koji reprodukuje samo muziku, evo proizvođača koji nudi kompatibilne uređaje koje možete da koristite:

  • Aperion Audio

Drugi „Reprodukuj na“ uređaji koje možete da koristite

Kada koristite funkciju „Reprodukuj na“ u programu Windows Media Player ili u istraživaču datoteka, takođe možete da izvršite protok na uređaje koji su certifikovani od strane DLNA (Digital Living Network Alliance) ili koji nose logotip kompatibilnosti sa operativnim sistemom Windows 7. Možete da proverite Windows 7centar kompatibilnosti za informacije o „Reprodukuj na“ uređajima koji imaju ovaj logotip.

Ako imate probleme sa protokom na „Reprodukuj na“ uređaj, pogledajte članak Saveti za rešavanje problema sa funkcijom „Reprodukuj“.

Potrebna vam je dodatna pomoć?