Kako da se upišem za Microsoft nalog?

Da biste koristili Microsoft usluge, neophodno je da kreirate Microsoft nalog – e-adresu i lozinku koje koristite za prijavljivanje na sve Microsoft lokacije i usluge, uključujući Outlook.com, Hotmail, Messenger i OneDrive. Jedan Microsoft nalog vas uvodi i u ostale Microsoft lokacije kao što su Xbox LIVE, Zune i Office Live.

Možete da kreirate nov Microsoft nalog na veb-lokaciji Outlook.com ili da koristite adresu koju već imate kao Microsoft nalog.

Upisivanje za Microsoft nalog

  1. Idite na veb-stranicu Upisivanje za Microsoft nalog.

  2. Unesite svoju e-adresu ako želite da je koristite kao Microsoft nalog. Ako vaš dobavljač e-pošte podržava POP3, u usluzi Hotmail ili Outlook.com možete čak i da upravljate svojom starom adresom.

    ili

    Da biste dobili Hotmail prijemno poštansko sanduče, kliknite na vezu Upišite se odmah, a zatim kreirate novu e-adresu za Microsoft nalog.

  3. Navedite ostale informacije, a zatim pročitajte Microsoft ugovor o korišćenju usluge i izjavu o privatnosti. Ako se slažete sa uslovima, kliknite na dugme Prihvatam.

Ako ste za upisivanje koristili postojeću e-adresu, morate da je verifikujete da biste dokazali da je vaša. Više informacija potražite u temi pomoći Šta treba da uradim da verifikujem svoju e-adresu?

Ako ne možete da prepoznate znakove sa slike, pogledajte temu pomoći Kako da uparim znakove sa slike?