Bezbednosne ispravke za Windows pomažu pri zaštiti od novi i postojećih pretnji po vašu privatnost i računar. Najbolji način za dobijanje bezbednosnih ispravki jeste uključivanje automatskog ažuriranja Windowsa i informisanost o bezbednosnim problemima.

Uključivanje automatskog ažuriranja Windowsa

Kada uključite automatsko ažuriranje, Windows može automatski da instalira važne ispravke (uključujući bezbednosne ispravke) i preporučene ispravke za računar kada ih Microsoft objavi. Za više informacija pogledajte odeljke Uključivanje i isključivanje automatskog ažuriranja i Kako da znam da li je računar ažuran?

Ostanite informisani o najnovijim bezbednosnim problemima

Da biste saznali više o novim bezbednosnim ispravkama, pronašli članke „kako da“ i savete o bezbednosti, kao i odgovore na pitanja o bezbednosti, posetite Microsoft Web lokaciju „Bezbednost kod kuće“ da biste dobili besplatan, mesečni Microsoft bezbednosni bilten za kućne korisnike.

Da biste saznali kako Microsoft nadgleda i odgovara na bezbednosne probleme, posetite Web lokaciju Microsoft centar za bezbednosne odgovore. Lokacija nudi alatke poput usluge upozorenja, mesečni webcast, blog i RSS (Really Simple Syndication) feed-ove koji pomažu da ostanete u toku sa bezbednosnim ispravkama i informacijama za Windows.