Doživljaj usluge Outlook.com na vebu će uskoro biti poboljšan, ali lozinka, informacije za prijavu i vaši podaci ostaju nepromenjeni.
Važno: ako ste nadogradili svoj nalog, informacije iz ovog članka možda više ne važe. Posetite stranicu Dobro došli u Outlook na vebu da biste saznali više.

Saveti za Outlook.com


Outlook.com i deljenje u usluzi OneDrive

Vaše prijemno poštansko sanduče u usluzi Outlook.com sadrži 15 GB besplatnog OneDrive skladišta na mreži za vaše datoteke i fotografije. Čim smestite svoje datoteke u OneDrive, možete da im pristupite sa veb-lokacije OneDrive ili preko OneDrive aplikacije. Saznajte više o usluzi OneDrive

Microsoft nalog koji koristite za prijavljivanje u Outlook.com će vas automatski prijaviti i u OneDrive . Da biste pristupili usluzi OneDrive, pri vrhu prijemnog poštanskog sandučeta kliknite na strelicu pored logotipa usluge Outlook.

Logotip usluge Outlook i strelica

Zatim kliknite na dugme OneDrive.

Outlook.com, „Osobe“, „Kalendar“ i OneDrive

Na veb-lokaciji OneDrive možete da kreirate fascikle i da u njih otpuštate datoteke i fotografije. Takođe možete da delite datoteke i fascikle tako što ćete poslati pozivnicu određenim osobama ili preuzeti vezu. Tu vezu možete da nalepite bilo gde, na primer, u e-poruci, ili da je objavite direktno u usluzi Facebook, Twitter ili LinkedIn.

OneDrive radi sa sistemom Office

Možete da kreirate, uredite i delite Office dokumente sa drugim ljudima direktno iz usluge OneDrive, čak i ako nemate instaliran Office. Saznajte više

Da biste se vratili u Outlook.com nalog, samo kliknite na strelicu pored logotipa usluge OneDrive, a zatim kliknite na dugme Outlook.com.

Pogledajte više

Saznajte više o usluzi OneDrive, svom besplatnom skladišnom prostoru za datoteke, video zapise i fotografije u oblaku.

Potražite odgovore na pitanja o usluzi Outlook.com.