Doživljaj usluge Outlook.com na vebu će uskoro biti poboljšan, ali lozinka, informacije za prijavu i vaši podaci ostaju nepromenjeni.
Važno: ako ste nadogradili svoj nalog, informacije iz ovog članka možda više ne važe. Posetite stranicu Dobro došli u Outlook na vebu da biste saznali više.

Vraćanje izbrisanih kontakata

Kontakti iz usluge Outlook.com dele se sa operativnim sistemom OneDrive, aplikacijom Skype ostalim proizvodima i uslugama korporacije Microsoft. Ako ste slučajno izbrisali ili izgubili kontakte iz svog Outlook.com spiska kontakata, možete da ih vratite nazad na stranici „Kontakti“. Evo postupka:

Povraćaj izbrisanih kontakata

  1. Posetite stranicu Prijavljivanje i unesite svoju e-adresu i lozinku. Ako ste već prijavljeni, otići ćete direktno na stranicu „Osobe“.

  2. Na traci sa menijima kliknite na dugme Upravljanje, a zatim izaberite stavku Vrati izbrisane kontakte.

  3. Izaberite opciju Vrati pored svakog kontakta koji želite da vratite ili na dugme Vrati sve ako želite da vratite sve izbrisane kontakte.

Ako ste uklonili Facebook kao jedan od povezanih naloga, više nećete moći da ponovo dodate te kontakte. Za više informacija posetite stranicu Usluga Facebook Connect više nije dostupna

Napomena

  • kontakte koji su izbrisani pre više od 30 dana ne možete da vratite.

Da biste dobili dodatnu pomoć oko vraćanja ili oporavka kontakata, obratite se korisničkoj podršci.

Posetite Outlook.com

Potrebna vam je dodatna pomoć?