Postanite partner


Kako da postanete partner

Ovaj odeljak je bitan samo za preduzeća koja žele da saznaju nešto više o tome kako da postanu partneri za distribuciju programskog paketa Microsoft Security Essentials. Ako ste korisnik koji računar koristi kod kuće ili u malom preduzeću i želite da preuzmete Microsoft Security Essentials, kliknite na dugme Preuzimanje.

Microsoft nudi jednostavan način drugostepene distribucije za Microsoft Security Essentials:

  • Link Logo program omogućava finansijskim institucijama, akademskim institucijama ili drugim kompanijama odnosno preduzećima koja nude usluge na internetu posvećene korisnicima da svojim klijentima lako i besplatno ponude Microsoft Security Essentials. Saznajte više

  • OEM-ovi i sastavljači sistema mogu unapred da instaliraju Microsoft Security Essentials na računare za kupce kako bi im obezbedili kvalitetnu, direktnu i besplatnu zaštitu od malvera. Više informacija možete dobiti od standardnog zastupnika naloga ili na veb lokaciji http://oem.microsoft.com.

Jezik koji možete da koristite na veb-stranicama

Evo preporučenog jezika za razgovor o programu Microsoft Security Essentials. Koristite ga na veb-stranicama i u marketinškim materijalima.

Sada na računaru možete bezbednije da radite, ali i da se igrate. Zahvaljujući programskom paketu Microsoft® Security Essentials, možete lako i BESPLATNO* da zaštitite kućne ili računare u malim preduzećima od virusa, špijunskog i drugog zlonamernog softvera pomoću iste nagrađivane tehnologije koja se koristi na više miliona privatnih i poslovnih računara širom sveta.

* Mogući su troškovi pristupa internetu prilikom preuzimanja.* * Mogući su troškovi pristupa internetu prilikom preuzimanja. |  Microsoft Security Essentials: izjava o privatnosti  |  Microsoft Security Essentials: ugovor o licenciranju

Pogledajte više


Nabavite pomoć koristeći Microsoft Security Essentials.

Saznajte više o programskom paketu Microsoft Security Essentials.

Pronađite informacije o uklanjanju virusa, bezbednosnim postavkama, zaštitnim zidovima i drugim načinima za zaštitu svog računara.

Upoznajte najnovije funkcije u operativnom sistemu Windows 10.