8
fade
TouchWebHero

Savršen za kontrolu dodirom

Savršen za kontrolu dodirom

Internet Explorer je pregledač osmišljen za kontrolu dodirom – sada uz veće kartice, jednostavnije kontrole i agilnu reakciju na pokrete.


Internet Explorer

Otkrijte novu dimenziju veba

Otkrijte novu dimenziju veba

Od igranja igara do prikaza zabavnog sadržaja, Internet Explorer stvara potpuno nov doživljaj veba: brz, prelep i stvoren za dodir.


Internet Explorer
Internet Explorer

Samo napred, dodirnite veb


Pretraga

Pretražite veb direktno sa trake adresa. Za početak pregledanja dovoljno je da unesete termin za pretragu ili URL adresu.


Brzina

Internet Explorer iskorišćava potencijal ubrzanja hardvera, tako da se veb lokacije učitavaju brže, dok se pregledanje vrši uz manje napora.

Agilan

Internet Explorer udahnjuje život vebu uz obogaćeni doživljaj koji pružaju neverovatna grafika, igranje sa neverovatnim odzivom i kvalitetnije pregledanje.

Veća bezbednost u toku pregledanja

Pomognite u zaštiti računara. Vodeća zaštita, SmartScreen filter, pomaže vam da zaštitite računar od malvera i ostalih zlonamernih tvorevina. Internet Explorer blokira 99,9 % malvera za društveni inženjering. Evo dokaza.

Pomognite u zaštiti svoje privatnosti. Zabrinuti ste zbog istorije pregledanja. Zbog toga Internet Explorer ima ugrađenu funkciju „Bez praćenja“, opciju InPrivate pregledanja i zaštitu od praćenja koju možete da personalizujete.

  • Veća bezbednost u toku pregledanja

Internet Explorer blokira 99,9 % malvera za društveni inženjering.

Veb na svakom mestu

Bez obzira na to gde se nalazite, Internet Explorer predstavlja idealno rešenje za igranje igara, čitanje, gledanje video zapisa i, naravno, pregledanje veba. Koristite brz i agilan Internet Explorer na svim svojim Windows uređajima – tabletu, Windows Phone telefonu i TV-u sa Xbox konzolom i pretplatom Xbox Live Gold.

  • Veb na svakom mestu

Zabavljajte se uz Internet Explorer

Istražite neverovatne nove veb lokacije u čijoj je izradi udeo imao Internet Explorer.

Počnite da se igrate!