9 razloga za preuzimanje programa Internet Explorer 9

Internet Explorer 9 vam pruža najbolji doživljaj veba u operativnom sistemu Windows. Ovo su glavni razlozi zbog kojih bi trebalo da ga preuzmete još danas.

  1. Odlikuje se brzinom bez premca – Postojanje hardverskog ubrzanja za tekst, video zapise i grafiku znači da veb-lokacije funkcionišu poput programa instaliranih na računaru.

  2. Dizajn je modernizovan i pojednostavljen – Pruža vam osnovne kontrole koje su vam neophodne i u fokus postavlja vaše veb-lokacije.

  3. Veb-lokacijama pristupate jednim klikom – Zahvaljujući funkciji „Zakačene lokacije“, svoje omiljene lokacije možete da posećujete direktno sa trake zadataka u operativnom sistemu Windows, bez potrebe da prethodno otvarate pregledač.

  4. Okvir za pretragu je objedinjen sa trakom adresa – Sa jedinstvenog mesta možete da dođete do neke veb-lokacije ili da započnete pretragu.

  5. Stranica „Nova kartica“ je redizajnirana – Od sada imate brzi pristup lokacijama koje najčešće posećujete, a takođe možete ponovo da otvorite zatvorene kartice ili poslednju sesiju pregledanja, kao i da pokrenete novu InPrivate sesiju pregledanja.

  6. Integracija sa operativnim sistemom Windows 7 – Zahvaljujući funkcijama „Kačenje“, „Zakačene lokacije“ i „Liste za prelazak“, kao i kontrolama za pregled sličica, Internet Explorer 9 i Windows 7 donose najbolji doživljaj veba na Windows platformi.

  7. Upravljanje programskim dodacima je unapređeno – Savetnik za performanse programskih dodataka će vas obavestiti ukoliko neki programski dodatak usporava pregledač i pružiće vam mogućnost da ga deaktivirate ili uklonite, kako biste bili sigurni da pregledač vremenom neće izgubiti na brzini.

  8. Pomoć u kontroli privatnosti – Funkcija „Zaštita od praćenja“ vam omogućava da ograničite komunikaciju pregledača sa određenim veb-lokacijama da biste sačuvali privatnost svojih informacija.

  9. Održava red među preuzetim datotekama – „Menadžer za preuzimanje“ vodi aktivnu listu datoteka koje preuzimate sa interneta, ako je datoteka možda zlonamerna, obaveštava vas o tome i nudi vam mogućnost da pauzirate ili ponovite preuzimanje.