Devet razloga za nabavku programa Internet Explorer 9

Internet Explorer 9 obezbeđuje najbolje Veb iskustvo za Windows. Slede glavni razlozi zbog kojih bi trebalo da ga preuzmete odmah.

1

Sveukupno je brži – hardverski ubrzani tekst, video i grafika ubrzavaju performanse i omogućavaju da Veb lokacije funkcionišu kao programi instalirani na računaru.

2

Ekonomični i pojednostavljeni dizajn – pruža vam potrebne osnovne kontrole i postavlja fokus na vaše Veb lokacije.

3

Samo jedan klik za pristup omiljenim lokacijama – pomoću zakačenih lokacija, možete otići na omiljene lokacije direktno iz trake zadataka operativnog sistema Windows, a da pritom ne morate prvo da otvorite pregledač.

4

Kombinovana pretraga i traka adresa – na jednom mestu možete da dođete do Veb lokacije ili da započnete pretragu.

5

Redizajnirana stranica „Nova kartica“ – sada imate brz pristup lokacijama koje najčešće posećujete, a možete i ponovo da otvorite zatvorene kartice ili poslednju sesiju pregledanja, kao i da pokrenete sesiju InPrivate pregledanja.

6

Integracija sa operativnim sistemom Windows 7 — sa opcijama za kačenje, zakačenim lokacijama, listama za prelazak i kontrolama pregleda sličica, Internet Explorer 9 i Windows 7 donose vam najbolje Veb iskustvo za Windows.

7

Poboljšano upravljanje dodacima – savetnik za performanse dodataka vas obaveštava ukoliko dodatak usporava funkcionisanje pregledača i dozvoljava da ga onemogućite ili uklonite, čime obezbeđujete da pregledač tokom vremena ostane brz.

8

Pomaže u kontroli privatnosti – funkcija zaštite od praćenja omogućava da ograničite komunikaciju pregledača sa određenim Veb lokacijama, kako bi vaše informacije ostale privatne.

9

Vaša preuzimanja su raspoređena – menadžer za preuzimanje održava listu datoteka preuzetih sa Interneta, obaveštava vas ako je datoteka možda zlonamerna i omogućava da pauzirate i ponovo pokrenete preuzimanje.

Pogledajte sve funkcije