Devet razloga za nabavku programa Internet Explorer 9

Internet Explorer 9 obezbeđuje najbolje Veb iskustvo za Windows. Slede glavni razlozi zbog kojih bi trebalo da ga preuzmete odmah.

1

Sveukupno je brži – hardverski ubrzani tekst, video i grafika ubrzavaju performanse i omogućavaju da Veb lokacije funkcionišu kao programi instalirani na računaru.

2

Ekonomični i pojednostavljeni dizajn – pruža vam potrebne osnovne kontrole i postavlja fokus na vaše Veb lokacije.

3

Samo jedan klik za pristup omiljenim lokacijama – pomoću zakačenih lokacija, možete otići na omiljene lokacije direktno iz trake zadataka operativnog sistema Windows, a da pritom ne morate prvo da otvorite pregledač.

4

Kombinovana pretraga i traka adresa – na jednom mestu možete da dođete do Veb lokacije ili da započnete pretragu.

5

Redizajnirana stranica „Nova kartica“ – sada imate brz pristup lokacijama koje najčešće posećujete, a možete i ponovo da otvorite zatvorene kartice ili poslednju sesiju pregledanja, kao i da pokrenete sesiju InPrivate pregledanja.

6

Integracija sa operativnim sistemom Windows 7 — sa opcijama za kačenje, zakačenim lokacijama, listama za prelazak i kontrolama pregleda sličica, Internet Explorer 9 i Windows 7 donose vam najbolje Veb iskustvo za Windows.

7

Poboljšano upravljanje dodacima – savetnik za performanse dodataka vas obaveštava ukoliko dodatak usporava funkcionisanje pregledača i dozvoljava da ga onemogućite ili uklonite, čime obezbeđujete da pregledač tokom vremena ostane brz.

8

Pomaže u kontroli privatnosti – funkcija zaštite od praćenja omogućava da ograničite komunikaciju pregledača sa određenim Veb lokacijama, kako bi vaše informacije ostale privatne.

9

Vaša preuzimanja su raspoređena – menadžer za preuzimanje održava listu datoteka preuzetih sa Interneta, obaveštava vas ako je datoteka možda zlonamerna i omogućava da pauzirate i ponovo pokrenete preuzimanje.

Pogledajte sve funkcije

Da li je ovo bilo korisno?
Hvala.
Želite li da dodate još nešto?
Hvala. Povratne informacije nam pomažu da neprestano poboljšavamo sadržaj.
1200 400 Kako ovo možemo učiniti korisnijim za vas? Prosledi Preskoči ovo Želite li da dodate još nešto? Prosledi Ne, hvala