Ponekad veb lokacije ne izgledaju onako kako očekujete – slike se možda ne prikazuju, meniji nisu na svom mestu, a tekst je pomešan. Do ovoga može doći zbog problema sa kompatibilnošću između programa Internet Explorer i lokacije na kojoj se nalazite. U nekim slučajevima to se može popraviti dodavanjem lokacije na listu prikaza kompatibilnosti.

Da biste dodali lokaciju na listu prikaza kompatibilnosti

  1. Otvorite radnu površinu, a zatim dodirnite ikonu programa Internet Explorer ili kliknite na nju na traci zadataka.

  2. Dodirnite dugme Alatke Alatke ili kliknite na njega, a zatim dodirnite ili izaberite stavku Podešavanja prikaza kompatibilnosti.
  3. U okvir Dodaj ovu veb lokaciju unesite URL lokacije koju želite da dodate na listu i dodirnite ili izaberite stavku Dodaj.

Napomena

  • Ako dodate lokaciju na listu prikaza kompatibilnosti i stranica izgleda još gore, problem možda nije kompatibilnost i treba da uklonite lokaciju sa liste.

Kada uključite prikaz kompatibilnosti, Internet Explorer će automatski prikazivati tu lokaciju u prikazu kompatibilnosti svaki put kada je posetite. Možete da ga isključite tako što ćete lokaciju ukloniti sa liste kompatibilnosti.

Nekompatibilnost pregledača ne uzrokuje sve probleme sa prikazom veb lokacije. Prekinute internet veze, povećani saobraćaj ili problemi sa veb lokacijama takođe mogu uticati na način prikazivanja stranice. Ako imate druge probleme na lokaciji, npr. sa reprodukovanjem video zapisa, pročitajte članak Zašto video neće da se reprodukuje u programu Internet Explorer? ili Zašto ne mogu da vidim slike na veb lokacijama?Potrebna vam je dodatna pomoć?