Otpremanje fotografija i datoteka

Postoji više načina za dodavanje datoteka u OneDrive.

Korišćenje veb-lokacije usluge OneDrive

U zavisnosti od toga koji veb-pregledač koristite, možete da otpremate datoteke koje imaju najviše 10 GB.

 1. Potražite lokaciju u koju želite da dodate datoteke.

 2. Dodirnite dugme Otpremi ili kliknite na njega.

 3. Od vas može biti zatraženo da instalirate Microsoft Silverlight. Kada obavite instalaciju, dobićete sledeće mogućnosti:

  Prevucite datoteke u oblast sa natpisom Ovde otpustite datoteke, ostanite na stranici dok se ne završi otpremanje i to je sve.

  – ili –

  Dodirnite vezu Izaberite ih sa računara ili kliknite na nju.

 4. Izaberite datoteke koje želite da otpremite i dodirnite dugme Otvori ili kliknite na njega.

U OS Windows 8.1 ili Windows RT 8.1

Datoteke i fascikle možete automatski da dodate u OneDrive sa svog računara bez potrebe da otvarate veb-lokaciju OneDrive. Da biste saznali kako, pogledajte temu pomoći Prvi koraci u usluzi OneDrive. Veličina datoteka koje na ovaj način dodajete u OneDrivene može da prelazi 10 GB.

Korišćenje OneDrive aplikacije za radnu površinu

Ako imate operativni sistem Windows 7, Windows Vista, ili Mac računar, možete da instalirate besplatnu OneDrive aplikaciju na radnoj površini da biste automatski otpremali datoteke i fascikle u OneDrive. Datoteke koje otpremate preko aplikacije na radnoj površini moju da imaju najviše 10 GB.

Korišćenje mobilne aplikacije

Datoteke možete da otpremite u OneDrive koristeći OneDrive mobilnu aplikaciju za Android, iOS ili Windows Phone. Da biste saznali kako, pogledajte temu pomoći:

Iz sistema Office 2013

U okviru bilo kog Office dokumenta, u meniju Datoteka dodirnite ili mišem izaberite stavku Sačuvaj kao, odaberite svoj OneDrive, a zatim izaberite fasciklu u kojoj želite da sačuvate datoteku.

Napomene

 • Microsoft može da ograniči broj datoteka koje mesečno možete da otpremite u OneDrive.

 • Poštujte autorska prava i pazite šta delite na mreži. Neovlašćeno kopiranje ili deljenje materijala predstavlja kršenje Microsoft ugovora o pružanju usluga.

Obratite se podršci


Idi u OneDrive

Potrebna vam je dodatna pomoć?