Doživljaj usluge Outlook.com na vebu će uskoro biti poboljšan, ali lozinka, informacije za prijavu i vaši podaci ostaju nepromenjeni.
Važno: ako ste nadogradili svoj nalog, informacije iz ovog članka možda više ne važe. Posetite stranicu Dobro došli u Outlook na vebu da biste saznali više.

Dodajte sve svoje naloge e-pošte u Outlook.com

Outlook.com

Uvoz e-poruka iz aplikacija na radnoj površini

Ako ste za upravljanje poštom koristili neku aplikaciju na radnoj površini, kao što je Outlook, Outlook Express, Windows Live pošta ili verziju programa Windows pošta koju ste dobili u sklopu operativnog sistema Windows Vista, vaše e-poruke i kontakti se nalaze na čvrstom disku na vašem starom računaru. Možete da ih uvezete u Outlook.com koristeći programski dodatak Mail Migration.

Uvoz e-pošte i kontakata

  1. Na računaru na kom se nalaze e-pošta i kontakti, instalirajte programski dodatak Mail Migration za Internet Explorer.

  2. Odaberite naloge koje želite da uvezete.

    Prema podrazumevanim vrednostima, programski dodatak će uvesti svu e-poštu i sve kontakte iz svih naloga e-pošte na računaru.

  3. Kliknite na dugme Uvezi.

Konfigurisanje Outlook.com naloga u aplikaciju „Pošta“

Ako ste rado koristili Outlook, Outlook Express, Windows Live poštu, ili Windows poštu, a vaš računar radi pod operativnim sistemom Windows 8.1 ili Windows RT 8.1, isprobajte aplikaciju „Pošta“.

Da biste dobili dodatnu pomoć za dodavanje naloga e-pošte, obratite se korisničkoj podršci.

Pogledajte više

Potrebna vam je dodatna pomoć? Na forumu posvećenom usluzi Outlook.com ćete možda moći da dobijete odgovor na svoje pitanje.

Nabavite pomoć za Outlook aplikaciju na radnoj površini.

Imate ideje za Outlook.com? Želimo da ih čujemo.