Kako da na što bolji način iskoristite Windows 8.1

Dodavanje funkcija operativnom sistemu Windows 8.1*

Ako je na računaru instaliran Windows 8.1, možete da pribavite paket Windows 8.1 Pro i uživate u svim funkcijama koje nude Windows 8.1 Pro i Windows Media Center za procenjenu maloprodajnu cenu od $139.99. Da biste kupili paket Windows 8.1 Pro, sledite uputstva na ovoj stranici.

Dodavanje funkcija operativnom sistemu Windows 8.1 Pro *

Ako na računaru imate instaliran Windows 8.1 Pro i želite da gledate i snimate sadržaje sa TV-a uživo pomoću programa Windows Media Center, možete da nabavite paket Windows 8.1 Media Center za procenjenu maloprodajnu cenu od $12.79. Da biste kupili paket Windows 8.1 Media Center, sledite uputstva na ovoj stranici.

Dodavanje paketa Windows 8.1 Pro ili paketa Windows 8.1 Media Center u vaše izdanje operativnog sistema Windows 8.1

 1. Brzo prevucite prstom od desne ivice ekrana ka sredini, a zatim dodirnite stavku Pretraga

  Ako koristite miš, usmerite ga ka gornjem desnom uglu ekrana, a zatim kliknite na dugme Pretraga.

 2. U okvir za pretragu unesite upit dodavanje funkcija, a zatim dodirnite stavku Postavke ili kliknite na nju.

 3. Dodirnite ili izaberite opciju Dodavanje funkcija u Windows 8.1, a zatim uradite nešto od sledećeg:

  • Ako je potrebno da kupite šifru proizvoda, dodirnite stavku Želim da kupim šifru proizvoda na mreži ili kliknite na nju.

   Postupite na sledeći način da biste kupili šifru proizvoda i da biste je naveli.

  • Ako već imate šifru proizvoda, dodirnite stavku Već sam kupio šifru proizvoda ili kliknite na nju.

 4. Unesite šifru proizvoda i kliknite na dugme Dalje.

 5. Pročitajte uslove licenciranja, potvrdite izbor u polju za potvrdu da biste prihvatili ove uslove, a zatim izaberite opciju Dodaj funkcije.

Ako ste koristili Windows 8.1, vaš računar će se automatski ponovo pokrenuti, a Windows 8.1 Pro i Windows Media Center će biti dostupni za korišćenje.

Ako ste koristili Windows 8.1 Pro, vaš računar će se automatski ponovo pokrenuti, a Windows Media Center će biti dostupan za korišćenje.

* Da biste instalirali paket Windows 8.1 Pro, potrebno je da imate instaliran Windows 8.1; da biste instalirali paket Windows 8.1 Media Center potrebno je da imate instaliran Windows 8.1 Pro. Mogu se naplaćivati naknade za pristup internetu. Prikazane cene su okvirne maloprodajne cene; stvarne cene mogu da se razlikuju. Gledanje TV programa uživo i njegovo snimanje u programu Windows Media Center možda zahteva dodatni hardver. Uslovi i odredbe. Ako kupite nov računar sa unapred instaliranim izdanjem operativnog sistema Windows 8.1, a kasnije ga nadogradite na paket Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Media Center, izdanje sa količinskom licencom ili maloprodajno izdanje, više nećete moći da instalirate aplikacije koje vam proizvođač računara ekskluzivno obezbeđuje preko Windows prodavnice.

Pogledajte više

Saznajte više o operativnom sistemu Windows 8.1 i svim njegovim funkcijama.

Pogledajte šta sve možete u svetu aplikacija koje se nalaze u Windows prodavnici.

Saznajte više o opcijama za personalizaciju operativnog sistema Windows 8.1.