Završite poslove

Windows 8, Windows RT

Obavljanje poslova

Završite poslove

Bez obzira na to gde se nalazite i koji Windows 8 ili Windows RT uređaj koristite, možete da se prijavite i obavite mnogo toga, na primer, da zakažete sastanke, šaljete e-poštu, radite na prezentaciji, zajednički nešto smislite preko video poziva, ili samo provedete prijatne trenutke sa prijateljima na društvenim mrežama. Možete i da radite dve stvari istovremeno, sve na istom ekranu.

Obavite poslove koristeći sledeće funkcije:

  • SkyDrive. Delite bilo koju datoteku sa odabranim osobama, a one će moći da ih rade na njima sa bilo kog računara koristeći veb-pregledač i besplatne Office Web Apps aplikacije.

  • Skype. Zahvaljujući video pozivima Skype / Skype i ćaskanju, možete da ostanete u kontaktu sa svima, na skoro svakom uređaju iz praktično bilo kog dela sveta i to besplatno.

  • E-pošta i kalendar. Objedinite svoje aktivnosti. Objedinite sve svoje naloge i moći ćete da vidite svu e-poštu i sve događaje na jednom centralnom mestu.

  • Aplikacije. Saznajte kako pomoću ove sjajne tehnike za obavljanje više stvari odjednom možete da radite u više aplikacija istovremeno.

Pogledajte više

Potražite rešenja u odeljku podrške „E-pošta i komunikacija“.

Naučite koje su nove prečice u operativnom sistemu Windows da biste brže obavili posao.

Postavite stavke koje najčešće koristite na početni ekran da biste odmah mogli da dodirnete ili kliknete na njih.

Nabavite ga za sadašnji računar po zaista sjajnoj ceni.