Uzbudljiva nova generacija

Najnoviji računari za Windows vam nude zadivljujuće nove oblike, funkcije i primene.

Pogledajte najnovije računare

Lenovo Yoga 2 Pro

Novi računari za novi Windows

„All-in-one“ računar sa operativnim sistemom Windows

Računari su evoluirali

Osmišljeni tako da izvuku maksimum iz operativnog sistema Windows 8.1, najnoviji računari odlikuju se najrazličitijim upečatljivim stilovima: od tananih, prenosivih i svestranih tablet računara, do „all-in-one“ desktop računara koji će vam uštedeti prostor, a pružiće vam prelep i veliki ekran.

Konvertibilan računar sa operativnim sistemom Windows

Snažni i prenosivi

Tablet, laptop i konvertibilni računari nove generacije sa operativnim sistemom Windows 8.1 su tanki, lagani, moćni i odlikuju se dugim trajanjem baterije, tako da ćete svoj računar uvek moći da ponesete sa sobom, a on će imati dovoljno napajanja i opcija za povezivanje za čitav dan.

Laptop sa operativnim sistemom Windows

Još načina za posao i zabavu

Pregledajte nove e-poruke, pripremite prezentaciju ili uputite nekome Skype poziv. Surfujte vebom, preuzmite novu igru ili pogledajte najnoviji film. Windows 8.1 računari vam pružaju pregršt mogućnosti da održite produktivnost i da se zabavite.

Tablet sa operativnim sistemom Windows

Poznate komponente u boljem izdanju

Windows 8.1 vam donosi poznatu radnu površinu sa trakom zadataka i dugmetom „Start“, ali i prelep novi početni ekran koji možete da prilagodite dodavanjem omiljenih aplikacija, lokacija i najdražih osoba.

Pogledajte više

Saznajte više o operativnom sistemu Windows 8.1 i svim njegovim funkcijama.

Prilagodite računar uz pomoć jezika, tema i postera.

Pogledajte šta sve možete u svetu aplikacija koje se nalaze u Windows prodavnici.

Pogledajte šta sve možete da radite i potpuno savladajte osnove.

*Detalji ponude za Windows

Windows 10 je besplatna nadogradnja za uređaje sa operativnim sistemima Windows 7 i Windows 8.1 (uključujući uređaje koje već posedujete) koji ispunjavaju određene uslove. Naše mišljenje je da će se većina ovih uređaja kvalifikovati, ali važe neki hardversko-softverski zahtevi i dostupnost funkcija može da se razlikuje od jednog do drugog uređaja. Dostupnost nadogradnje na Windows 10 za uređaje sa operativnim sistemom Windows Phone 8.1 može da se razlikuje u zavisnosti od OEM proizvođača ili mobilnog operatera. Uređaji moraju da budu povezani na internet i da usluga Windows Update bude aktivirana. Dobavljač internet usluga može da naplati troškove. Windows 7 SP1 i Windows 8.1 Update su obavezni. Pojedina izdanja su isključena: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise i Windows RT/RT 8.1. Aktivni korisnici sa Software Assurance pokrićem količinskog licenciranja imaju pogodnost da obave nadogradnju na poslovne verzije operativnog sistema Windows 10 izvan ove ponude.