Uzbudljiva nova generacija

Najnoviji računari za Windows vam nude zadivljujuće nove oblike, funkcije i primene.

Pogledajte najnovije računare

Lenovo Yoga 2 Pro

Novi računari za novi Windows

„All-in-one“ računar sa operativnim sistemom Windows

Računari su evoluirali

Osmišljeni tako da izvuku maksimum iz operativnog sistema Windows 8.1, najnoviji računari odlikuju se najrazličitijim upečatljivim stilovima: od tananih, prenosivih i svestranih tablet računara, do „all-in-one“ desktop računara koji će vam uštedeti prostor, a pružiće vam prelep i veliki ekran.

Konvertibilan računar sa operativnim sistemom Windows

Snažni i prenosivi

Tablet, laptop i konvertibilni računari nove generacije sa operativnim sistemom Windows 8.1 su tanki, lagani, moćni i odlikuju se dugim trajanjem baterije, tako da ćete svoj računar uvek moći da ponesete sa sobom, a on će imati dovoljno napajanja i opcija za povezivanje za čitav dan.

Laptop sa operativnim sistemom Windows

Još načina za posao i zabavu

Pregledajte nove e-poruke, pripremite prezentaciju ili uputite nekome Skype poziv. Surfujte vebom, preuzmite novu igru ili pogledajte najnoviji film. Windows 8.1 računari vam pružaju pregršt mogućnosti da održite produktivnost i da se zabavite.

Tablet sa operativnim sistemom Windows

Poznate komponente u boljem izdanju

Windows 8.1 vam donosi poznatu radnu površinu sa trakom zadataka i dugmetom „Start“, ali i prelep novi početni ekran koji možete da prilagodite dodavanjem omiljenih aplikacija, lokacija i najdražih osoba.

Pogledajte više

Saznajte više o operativnom sistemu Windows 8.1 i svim njegovim funkcijama.

Prilagodite računar uz pomoć jezika, tema i postera.

Pogledajte šta sve možete u svetu aplikacija koje se nalaze u Windows prodavnici.

Pogledajte šta sve možete da radite i potpuno savladajte osnove.

*Detalji ponude za Windows

Da, besplatan je! Ova ponuda za nadogradnju obuhvata kompletnu (a ne probnu) verziju operativnog sistema Windows 10. Obavezno je preuzimanje od 3 GB; primenjuju se standardne tarife za prenos podataka. Da biste iskoristili ovu besplatnu ponudu, morate da obavite nadogradnju na Windows 10 u roku od godinu dana od kada postane dostupna. Kada obavite nadogradnju, besplatno ćete dobiti Windows 10 na tom uređaju.

Ponuda za nadogradnju na Windows 10 važi za uređaje sa operativnim sistemima Windows 7 i Windows 8.1 koji ispunjavaju određene uslove, uključujući uređaje koje već posedujete. Primenjuju se određeni hardverski i/ili softverski zahtevi, a dostupnost funkcija može da zavisi od uređaja i tržišta. Dostupnost nadogradnje na Windows 10 za uređaje sa operativnim sistemom Windows Phone 8.1 može da se razlikuje u zavisnosti od OEM proizvođača ili mobilnog operatera. Funkcije se razlikuju u zavisnosti od uređaja. Uređaji moraju da budu povezani na internet i da usluga Windows Update bude aktivirana. Windows 7 SP1 i Windows 8.1 Update su obavezni. Pojedina izdanja su isključena: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise i Windows RT/RT 8.1. Aktivni korisnici sa Software Assurance pokrićem količinskog licenciranja imaju pogodnost da obave nadogradnju na poslovne verzije operativnog sistema Windows 10 izvan ove ponude. Da biste proverili kompatibilnost i druge važne informacije za instaliranje, posetite veb lokaciju proizvođača vašeg uređaja i www.windows.com/windows10specs. Windows 10 se ažurira automatski. Vremenom će se možda primenjivati dodatni zahtevi za ažuriranje. Posetite www.windows.com/windows10upgrade za više detalja.