Zaštita računara

Windows 8, Windows RT

Automatsko ažuriranje održava ispravnost računara

Redovno ažuriranje računara uz Windows Update

Ne morate da tražite ispravke na mreži ili da brinete o tome da li vaš računar sadrži sve kritične ispravke za Windows. Windows Update automatski instalira važne ispravke čim se pojave. Takođe, Windows Update možete da podesite tako da instalira preporučene ispravke automatski ili tako da vas samo obavesti o njima kad se pojave. Windows Update neće dodati nikakve aplikacije na vaš računar, a da vam pre toga ne zatraži dozvolu, niti će ukloniti bilo kakav sadržaj sa vašeg računara.

U operativnom sistemu Windows 8, Windows će uključiti automatsko ažuriranje tokom instalacije ako vi ne odaberete da ga isključite. Na Kontrolnoj tabli u svakom trenutku možete da proverite ovu postavku, kao i da uključite automatsko ažuriranje. Samo kliknite na Search charm (dugme za pretragu), unesite Turn automatic updating on or off (Uključivanje ili isključivanje automatskog ažuriranja), a zatim dodirnite ili kliknite na stavku Settings (Postavke) da biste pronašli ovu postavku. Kontrolnu tablu možete da koristite za uključivanje automatskog ažuriranja, a takođe možete da kontrolišete kako Windows postupa sa preporučenim ispravkama i ispravkama za druge Microsoft proizvode.

U operativnom sistemu Windows RT, automatsko ažuriranje je uvek uključeno da bi računar bio ažuran i da bi radio bez prekida.

Pogledajte više

Nabavite podršku za bezbednost, privatnost i naloge.

Saznajte više o tome kako automatsko ažuriranje može da obraduje vaš računar.

Saznajte kako da vratite sve u normalno stanje ako dođe do problema prilikom ažuriranja.